دوشنبه 20 بهمن 1404
-
Monday, February 9, 2026
صفحه اصلی
سیاست
فرهنگ و هنر
ورزشی
دانش
تصویری
آرشیو
پیوندها
درباره ما
تماس با ما
احتمال ارتباط اپستین با سیا
مذاکره اگر به سفره نرسد، فقط یک نمایش سیاسی است
لایحه تغییر ساعت؛ همچنان بلاتکلیف
وزیر سابق فرانسه استعفا کرد
تعریق ناگهانی نشانه چیست؟!
رونمایی از خودروهای سوخترسان سیار
از بازیگری تا نفوذ بین نظامیان دشمن!
گستره بارشها در نواحی غرب کشور
نباید مسائل سیاسی و اعتقادی به زندان ختم شود
تهران زیر سایه اغتشاشات دیماه؛ میلیاردها تومان خسارت و آغاز پیگیری حقوقی بینالمللی
روایت دوگانگی شرق و غرب
پزشکیان: کتابخوانی شرط اصلاح مدیریت و سیاستگذاری است
منابع کالابرگ برای سال آینده تأمین شد
همدردی با خانواده کشتهشدگان و زندانیان
رکورد تولید گاز شکست
برای انجام هرگونه عملیات ابلاغی آمادگی داریم
علت کمبود عرضه شیرخشک نوزاد
اعلام جرم دادستان علیه برخی عناصر سیاسی
صفحه اول روزنامه های امروز
روزهای سردِ سردِ اوکراین
تاریخ :1391/11/09 8:08 AM
ترویج فرهنگ حجاب و عفاف نیازمند عزم جدی مسوولان است
معاون سیاسی - امنیتی استاندار مازندران گفت : ترویج فرهنگ حجاب و عفاف در جامعه نیازمند عزم جدی مسوولان است.
معاون سیاسی - امنیتی استاندار مازندران گفت : ترویج فرهنگ حجاب و عفاف در جامعه نیازمند عزم جدی مسوولان است.
به گزارش بصیرآنلاین،ˈ هادی ابراهیمیˈ در نشست ستاد صیانت از حریم امنیت عمومی و حقوق شهروندی استان در ساری افزود : با هدف مقابله با هجمه های فرهنگی دشمنان و تحکیم بنیان خانواده ، ترویج و نهادینه شدن فرهنگ حجاب و عفاف درجامعه ضرروی است.
وی گفت : همراهی بیش از پیش اقشار مختلف مردم ، فرهنگ سازی مناسب و اصولی و مشارکت دستگاه های اجرایی ذیربط هم در تحقق و ترویج فرهنگ حجاب و عفاف در جامعه ضرروی است.
معاون استاندار مازندران افزود : نشست های ستاد صیانت از حقوق شهروندی استان با بهره گیری از دیدگاه های علما ، ائمه جمعه ، استادان حوزه و دانشگاه و همچنین مشارکت رسانه های جمعی به طور منظم و مستمر برگزار می شود.
وی بر لزوم آگاه سازی مردم نسبت به حقوق و تکالیف شهروندی تاکید کرد و گفت : اگر ستاد صیانت در شهرستان ها وظایف خود را به نحو مطلوب انجام دهد ضریب امنیت جامعه افزایش می یابد.
ابراهیمی خواستار گسترش و ترویج فرهنگ عفاف و حجاب به منظور حفظ ارزش های اسلامی از طریق دستگاه های اجرایی استان شد و در عین حال افزود : بازرسی از نهادها و سازمان ها باید تنها با رویکرد فرهنگی و به دور از برخورد امنیتی باشد تا تاثیر خود را داشته باشد.
وی ادامه داد : استاندار مازندران شخصا بر نحوه اجرای طرح صیانت از حقوق شهروندان و حفظ کرامت آنان در دستگاه های اجرایی استان نظارت می کند.
ابراهیمی ارتقا و صیانت بیشتر از حقوق شهروندی و انضباط اجتماعی در شهرهای استان را از جمله اهداف این ستاد اعلام کرد و گفت : کسی حق ندارد بدون حکم قضایی و یا شاکی حقوقی در امور شخصی مردم دخالت کند.
وی حفظ و حراست از حقوق و کرامت شهروندان را از جمله وظایف اصلی حکومت اعلام کرد و افزود : آگاه سازی مردم نسبت به حقوق و تکالیف شهروندی و جلوگیری از بروز تخلفات و رسیدگی به شکایات مردم در بخش های مختلف باید از طرف فرمانداران و مدیران دستگاه های اجرایی پیگیری شود.
نظرات شما
+ نظردهید
نام و نام خانوادگی:
ایمیل:
نظرات:
مجموع اعداد زیر را بنویسید
7 + 12
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به بصیرآنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright © 2026 BasirOnline website.
All rights reserved. Reproduction is permitted by referring to the source.