تاریخ :1399/04/16 7:50 AM
فوران آتشفشان نفرت مردم آمریکا از برده داران
مردم آمریکا با سرنگونی نمادهای برده داری، تنفر خود را از تبعیض نژادی اعلام و مطالبه‌شان برای برقراری عدالت در کشورشان را بیان کردند.

تبعیض نژادیبه گزارش بصیرآنلاین، بیش از یک ماه از قتل یک سیاه پوست به نام جورج فلوید به دست ماموران پلیس مینیاپولیس در ایالت مینه سوتای آمریکا می‌گذرد، اما اعتراضات مردمی به این قتل فجیع در آمریکا و کشورهای اروپایی همچنان ادامه دارد.

در این مدت معترضان بارها پرچم آمریکا را به آتش کشیدند و به تبعیض نژادی در این کشور که خود را مهد دموکراسی معرفی کرده است، اعتراض کرده‌اند. اعتراضات مردمی در بیشتر مواقع با خشونت پلیس مواجه شده است.

مردم آمریکا و برخی کشورهای اروپایی مثل انگلیس و بلژیک برای نشان دادن تنفر خود از برده داری، مجسمه‌های برده داران را که به عنوان نمادهای شهری بنا شده بود، سرنگون کردند.

برده داری در آمریکا و سایر کشورهای غربی با شیوه‌هایی نوین ادامه دارد. سرمایه داران علاوه بر استفاده از شیوه‌های نوین برده داری از شیوه قدیمی استثمار طبقات فرودست جامعه نیز برای پایمال کردن حقوق مردم استفاده می‌کنند. نداشتن امنیت شغلی و درآمد ثابت، برخوردار نبودن از حق بیمه و هزینه‌های بالای درمان و بی‌عدالتی در توزیع ثروت در جامعه، از جمله شرایطی است که طاقت مردم را طاق کرده است.

با اینکه لغو قانون برده داری یکی از بندهای قانون اساسی آمریکا است، اما این قانون با تبعیضاتی که علیه سیاه پوستان و رنگین پوستان در این کشور می‌شود نشان دهنده ادامه برده داری در ایالات متحده است.


مراسم زجرکش کردن سیاه پوستان توسط سفیدپوستان

Remaining Time -2:50

آموزش برده داری به کودکان در مدرسه

Remaining Time -3:02

شلیک به معترضان به سبک شکارچیان حیوانات

Remaining Time -1:17

شاعر برده داری که سرود ملی آمریکا را سرود

Remaining Time -3:07
کد ویدیو
انتهای پیام/