تاریخ :1404/11/05 1:29 PM
ادامه بازداشت لیدر‌های اغتشاشات
نهاد‌های امنیتی در قدس از تداوم روند شناسایی و بازداشت افراد متهم به سازماندهی اغتشاشات دی ماه خبر می‌دهند.

بر اساس اعلام منابع رسمی، با اشراف اطلاعاتی نیرو‌های اطلاعات سپاه شهرستان قدس، تاکنون ۱۸ نفر از لیدر‌های اصلی اغتشاشات اخیر شناسایی و بازداشت شده‌اند.

گفته می‌شود این افراد در اقدامات مجرمانه متعدد، از جمله سازماندهی و هدایت اغتشاشات دی ماه نقش مؤثر داشته‌اند.

این عملیات‌ها با رصد دقیق تحرکات میدانی و فعالیت‌های سازمان‌یافته افراد مرتبط با اغتشاشات انجام شده و روند شناسایی سایر عوامل احتمالی همچنان ادامه دارد.

به گفته مسئولان امنیتی، افراد بازداشت‌شده پس از تکمیل مراحل اولیه تحقیقات، برای طی روند قانونی به مراجع قضایی معرفی خواهند شد و با آنان مطابق قوانین برخورد خواهد شد.

مقام‌های محلی تأکید کرده‌اند که حفظ امنیت عمومی و جلوگیری از آسیب به جان و مال شهروندان، اولویت اصلی دستگاه‌های مسئول است و هرگونه اقدام سازمان‌یافته که به بی‌ثباتی و خشونت منجر شود، با واکنش قاطع نهاد‌های قانونی مواجه خواهد شد.