تاریخ :1404/11/11 7:40 AM
ترامپ: ایران می‌خواهد به توافق برسد
رئیس جمهور آمریکا مدعی شد که تهران از ضرب‌الاجل تعیین شده آگاه است و اینکه به عقیده او، قصد دارد با واشنگتن به توافق برسد.

دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا می‌گوید که به اعتقاد او، ایران می‌خواهد با واشنگتن به توافق برسد.

ترامپ همچنین در پاسخ به این سوال که آیا پیش از حمله به ایران، ضرب‌الاجل مشخصی برای تهران تعیین کرده است یا خیر، تأکید کرد که ایران «مطمئناً» از این ضرب‌الاجل مطلع است، اما از افشای عمومی آن خودداری کرد.

رئیس جمهور آمریکا با اشاره به کشتی‌هایی که ایالات متحده در بحبوحه تنش‌ها به غرب آسیا فرستاده، گفت که آنها «باید در جایی شناور باشند، بهتر است در نزدیکی ایران شناور باشند» و تلویحاً گفت که قصد ندارد کشتی‌های آمریکایی را از منطقه خارج کند.

وی در ادامه گفت: «ما کشتی‌های بیشتری را با هدف دستیابی به توافق به ایران می‌فرستیم. اگر با ایران به توافق برسیم، خوب خواهد بود. اگر نه، خواهیم دید که چه می‌کنیم».

صبح امروز دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا مدعی شد که در روز‌های گذشته گفت‌و‌گو‌هایی با ایران داشته و قصد دارد آنها را ادامه دهد. ترامپ گفت که «کشتی‌های بسیار بزرگ و قدرتمندی» در حال حرکت به سمت ایران هستند و افزود: «عالی می‌شد اگر مجبور نباشیم از آنها استفاده کنیم».

در حالی که رئیس جمهور آمریکا به تهدیدات خود ادامه می‌دهد، گزارش شده است که ایران در روز‌های آینده در دریای عمان و اقیانوس هند به همراه چین و روسیه رزمایش نظامی برگزار خواهد کرد.

در همین حال، بر اساس گزارش خبرگزاری‌های ایرانی، هزار «پهپاد استراتژیک» که توسط کارشناسان نظامی بر اساس تهدید‌های جدید و تجربیات به‌دست‌آمده از جنگ ۱۲ روزه توسعه یافته‌اند، به نیرو‌های رزمی تحویل داده شده‌اند.