تاریخ :1405/04/30 7:39 AM
قطر خواستار توقف حملات نظامی
وزارت خارجه قطر روز دوشنبه خواستار جلوگیری از هرگونه اقدامی که به گسترش تنش دامن بزند، شد.

وزارت خارجه قطر با تأکید بر ضرورت توقف فوری و کامل کلیه اقدامات نظامی و حملات تهدیدکننده امنیت و ثبات منطقه، خواستار جلوگیری از هرگونه اقدامی که به گسترش دامنه تنش دامن بزند، شده است.

این وزارتخانه بازگشت جدی به روند گفت‌وگو و مذاکرات و نیز پایبندی به تفاهمات حاصل‌شده از مسیر دیپلماسی را ضروری دانسته است.

وزارت خارجه قطر همچنین همبستگی کامل خود با کویت و بحرین را اعلام کرده و از تمامی اقداماتی که این دو کشور برای حفظ حاکمیت و امنیت خود اتخاذ می‌کنند، حمایت کامل به عمل آورده است.

پیشتر، منابع دولتی پاکستان روز دوشنبه به آناتولی گفتند که یک پیشنهاد مشترک کاهش تنش توسط پاکستان و قطر، از آمریکا و ایران خواسته است تا «به عنوان گام نخست» برای ازسرگیری مذاکرات متوقف‌شده برای پایان دائمی جنگ چندماهه خود، به مواضع پیش از ۹ ژوئیه بازگردند.