سه شنبه 13 آبان 1404 - Tuesday, November 4, 2025
وقتی قدرت شخصی، قانون و ورزش را گروگان می‌گیرد؛ استادیوم در گرو دست یک عضو شورانسل Z بدون مدرسه هم یاد می‌گیرد!تعیین نرخ مالیات بنزین سوپرمحدودیت واردات خودرو‌ رفع شدنظامی‌گری آمریکا در کارائیبکلاهبردار ۱۷ ساله در دام پلیستکذیب برکناری یکی از وزرای دولتدلیل اصلی به کما رفتن «صابر کاظمی» مشخص شدجزئیات تکان‌دهنده از پیکر‌های اسرای فلسطینیروایت زندگی بر لبه پرتگاه حاشیه‌نشینیصفحه نخست روزنامه‌های امروزهیچ کارفرمایی نباید از اتباع غیرمجاز استفاده کند/ لزوم ایجاد بانک اطلاعات جامع برای تعیین تعداد دقیق اتباعزیست‌بوم‌ دیجیتال؛ کلید رفع سردرگمی مردم در سامانه‌های متعددهشدار فائو نسبت به فروپاشی نظام غذاییکاهش مصرف انرژی و سازگاری با محیط زیست با نشان ملی «سرو سبز»تدوین بسته جامع حمایت از پرستارانحماس بر پایبندی به آتش بس در نوار غزه تاکید کردواکنش فضائلی به انتشار خبر جعلی یک رسانه وابسته به منافقینتروریسم و خشونت علیه افراد بی‌گناه به هر شکل و در هر نقطه از جهان محکوم استفوتبال مازندران در آستانه آزمونی بزرگ/ فردا روز روشن‌فکری یا بازگشت به تاریکی؟/ چهره‌هایی که پرونده‌شان هنوز بوی فاکتورهای صوری می‌دهد!
تاریخ :1403/07/15 3:41 PM
تماس تلفنی تبلیغاتی ممنوع شد
براساس مصوبه اخیر کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات رادیویی ارائه خدمت محتوای صوتی ارزش افزوده تبلیغاتی، ممنوع است.

کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، مقررات حاکم بر ارائه خدمات محتوای صوتی ارزش‌افزوده تبلیغاتی را تعیین کرد که براساس آن ارائه خدمت محتوای صوتی ارزش افزوده تبلیغاتی، ممنوع است.

رگولاتوری در مصوبه خود، محتوای صوتی ارزش‌افزوده تبلیغاتی را این‌طور تعریف کرده است: محتوای صوتی که توسط مشترک یک دارنده پروانه به صورت خودکار یا غیرخودکار با هدف تبلیغ یک محصول به مشترکین همان دارنده پروانه یا دیگر دارندگان پروانه ارسال می‌شود.

مشترکان تلفن همراه و ثابت بار‌ها از دریافت تماس‌های تبلیغاتی در ساعات مختلف که به صورت ضبط شده هستند، گلایه کرده‌اند، همچنین برخی از مراکز خیریه به صورت مستمر با کاربران تماس برقرار می‌کنند.

از آن جا که در مصوبه رگولاتوری کلیه دارندگان پروانه ارتباطی و فناوری اطلاعات از سازمان، مشمول این حکم دانسته شده‌اند، می‌توان امیدوار بود از تعداد تماس‌های تبلیغاتی کاسته شود.

نرم‌افزار اندرویدی مودم‌یار - ModemYar
مرکز خیریه نگهداری معلولین ذهنی نوشیروانی بابل
محک، موسسه خیریه حمایت از کودکان مبتلا به سرطان
شرکت دانش بنیان ابررایانه طبرستان abarsoft.ir
محل تبلیغات شما
نظرات شما
+ نظردهید
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به بصیرآنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright © 2025 BasirOnline website.
All rights reserved. Reproduction is permitted by referring to the source.