جمعه 13 تير 1404 - Friday, July 4, 2025
خیانت از وین، ترور در تهران؛ آژانس شریک جنایت علیه ملت ایران!دغدغه‌ای در صادرات نفت نداریمنیرو‌های مسلح هیچگاه دچار از هم پاشیدگی نخواهند شدسازوکار دولت برای جبران آسیب‌های جنگحملات آمریکا برنامه هسته‌ای ایران را تا دو سال عقب انداختآمریکا خواستار از سرگیری همکاری ایران با آژانس شدمراسم عزاداری در حسینیه امام خمینی (ره)نیروهای مسلح ایران آماده مقابله با هر حرکت رژیم صهیونیستی و حامیان آن هستندوضعیت زمان‌بندی ثبت‌نام دانش‌آموزانورقی که در خاورمیانه برگشت؛ همگرایی اعراب با ایرانسفر به عتبات جریان داردصفحه نخست روزنامه‌های امروزاگر موشک‌های ما به هدف نمی‌خورد اسرائیل برای آتش‌بس التماس نمی‌کردپرونده خاص‌ترین حج تمتع امسال بسته شدعاشورا، درسی برای زندگی امروز؛ از سوگواری تا ساختن نسل بیدارابلاغ پیام کتبی عراقچی به وزیر خارجه کویتبازسازی تهران با محوریت بنیاد مسکنبامداد بیات آهنگساز دارفانی را وداع گفتتوزیع واکسن روتاویروس آغاز شدتریبون‌های رسمی نهایت دقت را در حفظ همبستگی ملی داشته باشند
تاریخ :1403/07/29 8:24 PM
احضار سفیر مجارستان به وزارت امور خارجه
در اعتراض به تکرار برخی ادعا‌های بی پایه علیه جزایر کشورمان، سفیر مجارستان در جایگاه ریاست دوره‌ای اتحادیه اروپا به وزارت امور خارجه احضار شد.

به دنبال تکرار برخی ادعا‌های بی پایه در بیانیه مشترک سران اتحادیه اروپا و شورای همکاری خلیج فارس و همچنین جمع‌بندی نشست پنج شنبه گذشته سران اتحادیه اروپا، گیولا پتو، سفیر مجارستان در جایگاه ریاست دوره‌ای اتحادیه اروپا به وزارت امور خارجه احضار و مراتب اعتراض شدید کشورمان در خصوص موارد فوق به وی ابلاغ شد.

در این جلسه احضار، مدیرکل غرب اروپای وزارت امورخارجه با یادآوری ضرورت تبعیت همه کشور‌ها از جمله کشور‌های عضو اتحادیه اروپا از اصول و قواعد حقوق بین الملل و منشور ملل متحد، به ویژه اصل احترام به تمامیت سرزمینی و حاکمیت ملی کشورها، حمایت ناروای اتحادیه اروپایی از برخی ادعا‌های بی اساس و غیرقانونی علیه تمامیت ارضی ایران را به شدت تقبیح و محکوم کرد.

وی با تاکید بر حاکمیت ایران بر جزایر ابوموسی، تنب بزرگ و تنب کوچک، به عنوان حقیقتی تاریخی و حقوقی، موضع‌گیری جانبدارانه و ناصواب اتحادیه اروپایی در این خصوص را نسنجیده، غیرمسئولانه و فاقد هرگونه ارزش حقوقی توصیف کرد و خواستار اجتناب از تکرار و اصلاح فوری این امر شد.

سفیر مجارستان در این ملاقات اظهار داشت که مراتب را در اسرع وقت به مقامات اتحادیه اروپا منعکس خواهد کرد.

نرم‌افزار اندرویدی مودم‌یار - ModemYar
مرکز خیریه نگهداری معلولین ذهنی نوشیروانی بابل
محک، موسسه خیریه حمایت از کودکان مبتلا به سرطان
شرکت دانش بنیان ابررایانه طبرستان abarsoft.ir
محل تبلیغات شما
نظرات شما
+ نظردهید
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به بصیرآنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright © 2025 BasirOnline website.
All rights reserved. Reproduction is permitted by referring to the source.