دوشنبه 22 تير 1405 - Monday, July 13, 2026
انهدام باند جعل و کلاهبرداری در مازندرانسارق آشنا در دام کارآگاهان پلیسهشدار اقتصاددان آمریکایی به ایرانمرز باریک پاکیزگی و وسواسآتش‌سوزی در جنوب اسپانیااحترام متقابل و التزام عملی به تعهدات، پیش‌شرط هر توافق پایدار و موفق استترکیه درگیر شدن با اسرائیل را رد کرددیدار عراقچی با وزیر خارجه اندونزیتوسعه همکاری‌های ایران و ایتالیادیپلماسی تنها راه‌حل پرونده هسته‌ای ایرانتکذیب ادعای انفجار در قائمشهرکاهش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمزقهرمانی ایران در مسابقات بین‌المللی ریاضیترامپ: سال‌هاست در فهرست ترور ایران هستموصیت‌نامه الهی و تمدنی شهید امام خامنه‌ای؛ بازشناسی بیانیه گام دومخسارتی به نیروگاه بوشهر وارد نشدنامه سفیر ایران در ژنو به دبیرکل سازمان حمل و نقل ریلی بین‌المللینیوزویک: ایران با اهرم تنگه هرمز، آمریکا را به عقب‌نشینی وادار کردنقش امارات در تجاوز آمریکا به ایراننقض توافق‌نامه با وضع تحریم‌های جدید واشنگتن علیه ایران
تاریخ :1403/10/02 8:50 PM
تکذیب خروج یزد از فهرست میراث جهانی یونسکو
 روابط عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد با صدور بیانیه‌ای، مطالب منتشر شده در برخی رسانه‌ها و فضای مجازی با عنوان «افزایش احتمال خروج یزد از فهرست ثبت جهانی» را تکذیب کرد.

به گزارش بصیرآنلاین، روزهای اخیر مطالبی مبنی بر احتمال خروج یزد از فهرست ثبت جهانی در رسانه‌های خبری منتشر و موجب نگرانی شهروندان شده است که بدین وسیله به آگاهی می‌رساند این مطالب صحت ندارد و از پایه و اساس، کذب است و تاکنون یزد، حتی هیچ‌گونه اخطار و یا تذکری در این خصوص از یونسکو دریافت نکرده است؛ ضمن اینکه با همه مشکلات و محدودیت‌های قانونی موجود، همچنان استان یزد یک استان نمونه در خصوص حفاظت و مرمت اصولی بافت تاریخی معرفی می‌شود.

لازم به ذکر است در بافت تاریخی ثبت جهانی یزد، بعد از بارندگی‌ها و سیل سال‌های اخیر آسیب‌هایی وارد شده و تلاش‌های زیادی برای حفاظت و مرمت ابنیه صورت گرفته که قطعاً توجه بیشتر نسبت به رفع مشکلات آثار و ابنیه تاریخی با پیش‌بینی اعتبارات و اختصاص تسهیلات موردنیاز ضروری است.

لذا با توجه به توضیحات فوق‌الذکر به نظر می‌رسد تهیه و پخش این‌گونه اخبار کذب، جز ایجاد یک جو روانی نادرست علیه بافت تاریخی ارزشمند ثبت جهانی، نتیجه دیگری ندارد .

 پیش از این خبری در یکی از خبرگزاری ها مبنی بر «افزایش احتمال خروج یزد از فهرست میراث جهانی یونسکو» منتشر شده بود که روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان یزد با صدور بیانه ای این ادعا را کذب اعلام کرد.
نرم‌افزار اندرویدی مودم‌یار - ModemYar
مرکز خیریه نگهداری معلولین ذهنی نوشیروانی بابل
محک، موسسه خیریه حمایت از کودکان مبتلا به سرطان
شرکت دانش بنیان ابررایانه طبرستان abarsoft.ir
محل تبلیغات شما
نظرات شما
+ نظردهید
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به بصیرآنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright © 2026 BasirOnline website.
All rights reserved. Reproduction is permitted by referring to the source.