جمعه 9 آبان 1404 - Friday, October 31, 2025
فوتبال مازندران در آستانه آزمونی بزرگ/ فردا روز روشن‌فکری یا بازگشت به تاریکی؟/ چهره‌هایی که پرونده‌شان هنوز بوی فاکتورهای صوری می‌دهد!انتصاب معاون هماهنگ‌کننده سپاهسبز پوشی شاخص کل بورسسایه سیاه قاره سبز بر سر اوکرایننتایج قرعه‌کشی خودرو‌های وارداتیتظاهرات در کوالالامپور علیه ترامپ۴۸ ساعت تا فروپاشی ایران!ازدواج در تله تحلیل‌ غلط؛ چرا نباید آمار طلاق را با ازدواج مقایسه کرد؟اسطوره استقلال درگذشتنخستین جلسه استانی هیات دولتمهاجرت فرزند؛ مرگ تدریجی والدینکسب دومین طلای کشتی آزادرئال مادرید ۲ - ۱ بارسلوناآمریکا و چین به اجماع اولیه در مورد توافق تجاری دست یافتندهمکاری مشترک ایران و ژاپن در حوزه تأمین قطعات خودرو کلید خوردمدال نقره راگبی بانوان ایرانروسیه از مواضع هسته‌ای ایران حمایت می‌کندایران در آستانه تحولی شگرفشورای امنیت نباید برای مقاصد سیاسی یا یکجانبه مورد سوء استفاده یا دغل ورزی قرار گیردصفحه نخست روزنامه‌های امروز
تاریخ :1403/10/18 10:37 AM
کمک رسانی به مناطق زلزله زده
نیرو‌های امدادی همچنان در حال ارزیابی و رسیدگی به وضعیت مناطق آسیب دیده ناشی از زلزله هستند. 

دیشب، در پی وقوع زلزله در مرز بین استان‌های فارس و بوشهر، فرآیند اسکان اضطراری در روستا‌های متاثر از زلزله با تلاش نیرو‌های هلال‌احمر استان فارس انجام و به افرادی که نیازمند اسکان بودند، خدمات مورد نیاز ارائه شد.

همچنین نیرو‌های امدادی همچنان در حال ارزیابی و رسیدگی به وضعیت مناطق آسیب دیده هستند.

حسین درویشی، مدیر عامل جمعیت هلال احمر فارس اظهار کرد: پس از وقوع زلزله در مرز استان‌های فارس و بوشهر، منطقه دژگاه، جمعیت هلال‌احمر استان فارس اقدامات فوری برای امدادرسانی به مناطق آسیب‌دیده را آغاز کرد.

او افزود: بلافاصله پس از وقوع زلزله، تیم‌های امدادی ما به مناطق زلزله‌زده اعزام شدند و تاکنون ۴ اردوگاه اسکان اضطراری با ظرفیت ۱۲۰ خانوار در این مناطق برپا شده است.

درویشی بیان کرد: بیش از ۴۵۰ نفر از ساکنان این مناطق در این اردوگاه‌ها اسکان داده شده‌اند و امدادرسانی به صورت شبانه‌روزی ادامه دارد.

او تصریح کرد: با توجه به ارزیابی‌های انجام‌شده، خسارت جانی گزارش نشده است، اما تعدادی از منازل دچار ترک‌خوردگی و آسیب‌های جزئی شده‌اند. هم‌اکنون تلاش‌ها برای تأمین نیازهای اولیه مردم آسیب‌دیده، مانند تأمین پتو، چادر و غذا متمرکز است.

مدیر عامل جمعیت هلال احمر فارس گفت: امدادرسانی هلال‌احمر به مناطق زلزله‌زده تا بازگشت شرایط به حالت عادی ادامه خواهد داشت.

مهدی خوبیار، معاون امداد و نجات هلال‌احمر استان فارس، دیشب به منظور نظارت مستقیم بر روند امدادرسانی و ارزیابی وضعیت آسیب‌دیدگان در منطقه زلزله‌زده دژگاه حضور یافت.

او، با توجه به اهمیت زمان و شرایط، در جلسه فرماندهی عملیات که در محل حادثه برگزار شد، ضمن بررسی اقدامات انجام‌شده، هماهنگی‌های لازم را برای تسریع در کمک‌رسانی به مناطق آسیب‌دیده انجام داد.

تیم‌های امدادی هلال‌احمر به‌طور مستمر در حال ارائه خدمات به‌ویژه در زمینه اسکان اضطراری و تثبیت موقعیت هستند.

گفتنی است، ساعت ۲۰ و ۲۹ دقیقه و ۵۱ ثانیه دیشب زمین لرزه‌ای به بزرگی ۵ و ۲ دهم ریشتر در عمق ۲۰ کیلومتری زمین ریز در استان بوشهر را لرزاند. همچنین ساعت ۲۰ و ۵۳ دقیقه و ۴۶ ثانیه دیشب زمین لرزه‌ای به بزرگی ۴ و ۷ دهم ریشتر در عمق ۱۰ کیلومتری زمین دهرم در شهرستان فراشبند را لرزاند.

نرم‌افزار اندرویدی مودم‌یار - ModemYar
مرکز خیریه نگهداری معلولین ذهنی نوشیروانی بابل
محک، موسسه خیریه حمایت از کودکان مبتلا به سرطان
شرکت دانش بنیان ابررایانه طبرستان abarsoft.ir
محل تبلیغات شما
نظرات شما
+ نظردهید
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به بصیرآنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright © 2025 BasirOnline website.
All rights reserved. Reproduction is permitted by referring to the source.