جمعه 19 ارديبهشت 1404 - Friday, May 9, 2025
آغاز فصلی تازه برای مازندران با مدیری ماموریت محور/ منطقه آزاد در مسیر تحولاز شیتیل‌خواری تا ژست مطالبه‌گری؛ بازی تکراری پشت پرده‌نشینان ورزش/ رحیم درزی، خار چشم لابی‌گرانِ طردشده!تاراج دارایی مردم قائمشهر/ کارشناسی پرابهام و مزایده مشکوک/ از خصوصی سازی تا سیاسی سازیمدیرانی از جنس تحول؛ کسی که که «مدیریت» را با «مأموریت» یکی می‌داندساری، شهری که مردم برایش تصمیم نمی‌گیرند!/ کارزار قدرت‌مداران یا فرصت مردم؟!بزرگداشت شهید جمهور، از ۲۵ اردیبهشتدرخشش دیپلماسی گردشگری ایرانسفر هیات بلند پایه طالبان به تهرانرفع ضایعات محصولات کشاورزی با پرتودهیبرپایی جشن امام رضایی‌هامرتس صدراعظم آلمان شدبمباران زیرساخت‌های غیرنظامی یمنانصارالله: حملات اسرائیل بی‌پاسخ نخواهد ماندثبت‌سفارش کتب درسی از اول تیرعیادت رئیس رسانه ملی از آیت‌الله‌العظمی نوری همدانیوزش باد شدید در نواحی غرب و جنوب غربسهم استان ها در تصادفات شهریاسرائیل از تصمیم آمریکا درباره یمن مطلع نبوده استشهادت ۲۲ نفر در پی حمله رژیم صهیونیستیدرخشش کشتی‌گیران جوان ایران
تاریخ :1403/10/19 7:32 AM
تاثیر گرمای جهانی بر چرخه آبِ زمین
بر اساس گزارشی که توسط دانشگاه ملی استرالیا (ANU) منتشر شد، تغییرات آب و هوایی، چرخه آب زمین را به طور قابل توجهی مختل کرده و منجر به افزایش بلایای شدید مرتبط با آب شده است.

گزارش مانیتور جهانی آب در سال ۲۰۲۴ اعلام کرد که سال گذشته، جهان رکوردهای دمایی جدیدی را ثبت کرد و رویدادهای مرتبط با بارش شدید تشدید شد.

در این گزارش آمده است مطالعات علمی روی این رویدادها نشان می دهند که شدت و فراوانی بسیاری از آنها را می‌توان با تغییرات آب و هوایی مرتبط دانست.

از جمله یافته‌های قابل توجه این گزارش این است که تغییرات آب و هوایی فجایع مرتبط با آب را تشدید می‌کند و افزایش دما ناشی از انتشار سوخت‌های فسیلی، شدت بادهای موسمی، طوفان‌ها و دیگر سامانه‌های طوفانی را افزایش می‌دهد.

با افزایش سریع دمای جهانی، میانگین دمای هوا روی زمین به بالاترین حد خود رسید و از میانگین سال‌های ۱۹۹۵ تا ۲۰۰۵ میلادی فراتر رفت.

بر اساس گزارش‌ها، بیش از نیمی از جمعیت جهان در ۱۱۱ کشور، گرم ترین سال خود را در تاریخ خود تحمل و ۳۴ کشور رکوردهای جدید حداکثر دمایی را ثبت کردند.

به گزارش آناتولی، بر اساس این گزارش، مطالعات تأیید کردند که گرم شدن کره زمین رویدادهایی مانند خشکسالی جنوب آفریقا و سیل های موسمی غرب آفریقا را محتمل تر و شدیدتر کرده است.

با ادامه تغییرات اقلیمی، انتظار می‌رود دمای جهانی در سال ۲۰۲۵ بیشتر افزایش یابد و در نتیجه امواج گرمای بیشتر، خطر آتش‌سوزی در جنگل‌ها، طوفان‌های قوی‌تر و رویدادهای بارندگی شدید را در پی خواهد داشت.

به ازای هر یک درجه سانتیگراد افزایش در متوسط دمای زمین، جو می‌تواند حدود هفت درصد رطوبت بیشتر را در خود نگه دارد. این تغییر می‌تواند به تشکیل قطرات بیشتر باران و بارندگی شدیدتر گاه در یک فرجه زمانی کوتاه‌تر و در یک منطقه کوچکتر منجر شود.

به گفته سازمان آب و هوایی سازمان ملل (IPCC) در سطح جهانی هم بارندگی‌های سنگین در اکثر مناطق خشکی در نتیجه فعالیت‌های انسان شدت گرفته است. این نهاد معتقد است که با افزایش گرمایش زمین، این روند ادامه خواهد یافت.
نرم‌افزار اندرویدی مودم‌یار - ModemYar
مرکز خیریه نگهداری معلولین ذهنی نوشیروانی بابل
محک، موسسه خیریه حمایت از کودکان مبتلا به سرطان
شرکت دانش بنیان ابررایانه طبرستان abarsoft.ir
محل تبلیغات شما
نظرات شما
+ نظردهید
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به بصیرآنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright © 2025 BasirOnline website.
All rights reserved. Reproduction is permitted by referring to the source.