پنجشنبه 11 ارديبهشت 1404 - Thursday, May 1, 2025
کارگران، مجاهدان خاموش در صفوف تولید و ترقی کشورکارگروه سلامت مازندران دوباره فعال شد‌میانکاله، قربانی سودجویی یا قهرمان مقاومت؟/ مسیر توسعه مازندران از دل خاک و دریا می‌گذرد، نه دود و فنسروشنگری در مورد نقش تأمین‌کنندگان تسلیحات شیمیایی برای صدام در دستور کار استاکسپو 2025 در ژاپن؛ دروازه‌ای برای آینده۶ تمرین برای تعادل بدندر هر ویزیت از پزشک بپرسیددو خواسته مهم کارگران در هفته کارگراسترداد کلاهبردار ۸۶۰ هزار دلاری به کشوراستقبال از غرفه ایران در نمایشگاه دبیتحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران و چینپرمصرف‌ها نقره داغ می‌شوند۱۱ اردیبهشت، زمان انتخابات شوراهایارانه ۷۵۰ هزار نفر قطع شده استکشف اولین کتیبه دوران ساسانیاینوتکس ۲۰۲۵ آغاز شد/ نوآوری و کارآفرینی در یک نمایشگاه بزرگ جهانیهمسان‌سازی ۹۸ درصد بازنشستگانروند افزایش نسبی دمای هوا در کشوراجتماع ۱۲ هزار نفری «دختران آرمانی»آغاز اعزام زائران حج از ۱۳ اردیبهشت
تاریخ :1404/02/10 7:25 AM
۶ تمرین برای تعادل بدن
حفظ تعادل در تمام زمینه‌های زندگی به پیشرفت و موفقیت کمک می‌کند. این امر شامل ایجاد تعادل در بدن هم می‌شود.

بهبود تعادل بدن هماهنگی و قدرت را افزایش می‌دهد، انجام وظایف روزمره را آسان‌تر می‌کند و همچنین عملکرد ورزشی‌ را بهبود می‌بخشد، ضمن آنکه در افراد سالمند نقش بسیار موثری دارد؛ تمرینات تعادل و کنترل حرکتی یکی از مهم‌ترین عناصر در برنامه‌های فیزیوتراپی و تمرینات بدنی است و این تمرینات به بهبود تعادل، پایداری و هماهنگی عضلات کمک می‌کند و نقش حیاتی در پیشگیری از آسیب‌ها و بهبود عملکرد بدن دارد.

از کودکان گرفته تا سالمندان، تمرینات تعادل و کنترل حرکتی می‌تواند برای همه سنین و سطوح مهارتی مفید باشد و این توانایی‌ها برای انجام فعالیت‌های روزمره، ورزش و جلوگیری از سقوط‌ها و آسیب‌ها بسیار ضروری است. تمرینات تعادل و کنترل حرکتی به تقویت عضلات مرکزی بدن، بهبود هماهنگی عصبی-عضلانی و افزایش پایداری مفاصل کمک می‌کند.

نکات ایمنی در هنگام انجام تمرینات تعادلی

بر اساس این مطلب که از سوی علی شعبانی فرد، متخصص حرکات اصلاحی در پاسخ به سوال ایسنا تهیه شده، آمده است: در هنگام انجام تمرینات تعادلی، رعایت نکات ایمنی بسیار مهم است و استفاده از تجهیزات ایمنی، انتخاب محیط مناسب، آغاز با تمرینات ساده، گرفتن مشاوره از متخصص، استفاده از لباس مناسب، تنظیم برنامه تمرینی متناسب با وضعیت فردی، بسیار حائز اهمیت به شمار می‌رود.

در ادامه به تعدادی از تمرینات تعادلی اشاره شده است:

۱- راه رفتن روی طناب: یک طناب را روی زمین به دو ستون ببندید. دست‌های خود را روی پهلوها قرار دهید و بدون اینکه از مسیر خارج شوید، روی طناب راه بروید و حداقل ۱۵ قدم پیاده‌روی کنید.

۲- راه رفتن روی پاشنه و پنجه‌ پا: بازوهای خود را به دو طرف نگه دارید تا موازی با زمین باشند. از گچ یا طناب برای ایجاد یک خط که روی آن راه بروید، استفاده کنید. در یک خط مستقیم راه بروید و پشت پاشنه‌ پا را در جلوی انگشتان پای مخالف قرار دهید. آهسته و با کنترل حرکت کنید و به اندازه‌ی ۵ تا ۲۰ قدم راه بروید.

۳- حرکت قایق: بایستید و پاها را به اندازه عرض لگن باز کنید. وزن خود را به‌ طور یکنواخت روی هر دو پا بیندازید. وزن خود را به پای چپ منتقل کرده و پای راست را از زمین بلند کنید و تا ۳۰ ثانیه در همین وضعیت بمانید و به آرامی پای راست را روی زمین بگذارید و با پای دیگر این کار را تکرار کنید. این تمرین را برای هر پا ۵ تا ۱۰ بار انجام دهید.

۴- چرخاندن سر به‌ سمت چپ و راست با چشمان بسته: این تمرین به افزایش حس تعادل و هماهنگی کمک می‌کند. با چشمان بسته این حرکت را انجام بدهید تا حس تعادل شما به چالش کشیده شود.

۵- بالا و پایین رفتن از پله‌ها به آرامی: این تمرین به بهبود تعادل و استقامت پاها کمک می‌کند و با دقت و آرامی از پله‌ها بالا و پایین بروید تا عضلات پاهای خود را تقویت کنید.

۶- تمرین پلانک با آرنج روی توپ: با آرنج و ساعد خود روی یک توپ وارد موقعیت پلانک شوید. عضلات مرکزی را درگیر کنید تا بتوانید به درستی تعادل را حفظ کنید در حالی که شانه و باسن را هم تراز قرار می‌دهید، پاهایتان را خم کنید به طوری که زانو به زمین برخورد کند و این موقعیت را تا ۳ ثانیه نگه دارید.

انتهای پیام
نرم‌افزار اندرویدی مودم‌یار - ModemYar
مرکز خیریه نگهداری معلولین ذهنی نوشیروانی بابل
محک، موسسه خیریه حمایت از کودکان مبتلا به سرطان
شرکت دانش بنیان ابررایانه طبرستان abarsoft.ir
محل تبلیغات شما
نظرات شما
+ نظردهید
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به بصیرآنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright © 2025 BasirOnline website.
All rights reserved. Reproduction is permitted by referring to the source.