پنجشنبه 18 ارديبهشت 1404 - Thursday, May 8, 2025
از شیتیل‌خواری تا ژست مطالبه‌گری؛ بازی تکراری پشت پرده‌نشینان ورزش/ رحیم درزی، خار چشم لابی‌گرانِ طردشده!تاراج دارایی مردم قائمشهر/ کارشناسی پرابهام و مزایده مشکوک/ از خصوصی سازی تا سیاسی سازیمدیرانی از جنس تحول؛ کسی که که «مدیریت» را با «مأموریت» یکی می‌داندساری، شهری که مردم برایش تصمیم نمی‌گیرند!/ کارزار قدرت‌مداران یا فرصت مردم؟!بزرگداشت شهید جمهور، از ۲۵ اردیبهشتدرخشش دیپلماسی گردشگری ایرانسفر هیات بلند پایه طالبان به تهرانرفع ضایعات محصولات کشاورزی با پرتودهیبرپایی جشن امام رضایی‌هامرتس صدراعظم آلمان شدبمباران زیرساخت‌های غیرنظامی یمنانصارالله: حملات اسرائیل بی‌پاسخ نخواهد ماندثبت‌سفارش کتب درسی از اول تیرعیادت رئیس رسانه ملی از آیت‌الله‌العظمی نوری همدانیوزش باد شدید در نواحی غرب و جنوب غربسهم استان ها در تصادفات شهریاسرائیل از تصمیم آمریکا درباره یمن مطلع نبوده استشهادت ۲۲ نفر در پی حمله رژیم صهیونیستیدرخشش کشتی‌گیران جوان ایراناینتر ۴ - بارسلونا ۳
تاریخ :1404/02/17 8:46 AM
مدیرانی از جنس تحول؛ کسی که که «مدیریت» را با «مأموریت» یکی می‌داند
در شرایطی که کشور بیش از هر زمان دیگری نیازمند مدیرانی کارآمد، تحول‌گرا و برخوردار از نگاه علمی و بین‌المللی است، نام‌هایی چون دکتر محسن جهانشاهی به‌عنوان الگویی از مدیریت اثربخش و مبتنی بر دانش، بیش از پیش جلوه می‌یابد...
در شرایطی که کشور بیش از هر زمان دیگری نیازمند مدیرانی کارآمد، تحول‌گرا و برخوردار از نگاه علمی و بین‌المللی است، نام‌هایی چون دکتر محسن جهانشاهی به‌عنوان الگویی از مدیریت اثربخش و مبتنی بر دانش، بیش از پیش جلوه می‌یابد.

دکتر جهانشاهی، عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل، سال‌ها در جایگاه‌های گوناگون از جمله ریاست دانشکده، مدیریت روابط بین‌الملل دانشگاه، ریاست بنیاد نخبگان استان مازندران، معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه مهارت ملی کشور، ریاست پارک فناوری کشاورزی کشور، و اکنون در سمت معاون آموزشی دانشگاه مهارت ملی کشور، منشأ خدمات ارزنده‌ای بوده‌اند.

وی در هر جایگاه، با رویکردی علمی، نگاه راهبردی و عملکردی عملیاتی، توانسته مسیرهای نوینی برای ارتقای نهادهای علمی و اجرایی ترسیم کند. از دیپلماسی دانشگاهی و تعاملات بین‌المللی گرفته تا پشتیبانی از نخبگان، توسعه پارک‌های فناوری و نهادینه‌سازی آموزش‌های مهارتی، کارنامه ایشان مشحون از ابتکار، دلسوزی و تحول‌طلبی است.

در روزگاری که برخی مدیران صرفاً در قالب ساختارهای اداری محصور مانده‌اند، مدیرانی چون دکتر جهانشاهی نماینده نسلی از نخبگان دانشگاهی هستند که «مدیریت» را با «مأموریت» یکی می‌دانند و دانش را در خدمت توسعه کشور به کار می‌گیرند.

جامعه علمی، دانشگاه‌ها، نهادهای ملی و حتی استان‌هایی چون مازندران، در مسیر توسعه پایدار خود بیش از هر چیز به بهره‌گیری از تجربه، اعتبار و توانمندی این‌گونه چهره‌ها نیاز دارند؛ چهره‌هایی که سرمایه‌ای برای نظام آموزش عالی و آینده‌سازان کشورند.

اکنون که دکتر جهانشاهی با سابقه‌ای پربار و نگاهی کل‌نگر در جایگاه معاون آموزشی دانشگاه مهارت ملی کشور ایفای نقش می‌کنند، انتظار می‌رود ظرفیت‌های ایشان بیش از گذشته در سطح ملی به کار گرفته شود و الگویی برای تربیت مدیران آینده قرار گیرد.

نرم‌افزار اندرویدی مودم‌یار - ModemYar
مرکز خیریه نگهداری معلولین ذهنی نوشیروانی بابل
محک، موسسه خیریه حمایت از کودکان مبتلا به سرطان
شرکت دانش بنیان ابررایانه طبرستان abarsoft.ir
محل تبلیغات شما
نظرات شما
+ نظردهید
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به بصیرآنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright © 2025 BasirOnline website.
All rights reserved. Reproduction is permitted by referring to the source.