سه شنبه 24 تير 1404 - Tuesday, July 15, 2025
مدیرکل با سابقه محکومیت کیفری؛ مازندران چگونه به بحران رسید؟سفر عراقچی به چینحضور رئیس‌جمهوری در وزارت نفتدریافت بیش از ۴۵۰ هزار کارت کنکوروزیر کشور پاکستان وارد تهران شدترامپ تماشاگر فینال جام جهانی باشگاه‌هاپیش فروش بلیت اتوبوس اربعینقهرمانی تاریخی سینر در ویمبلدونکشف قطعات پهپاد رژیم صهیونیستیآزادکاران جوان ایرانی بر بام آسیاانصاری: تالاب صالحیه، کانون اصلی گردوغبار تهران و کرج استایران زیاده خواهی را نمی‌پذیرد/ مواضع اصولی خود در مذاکرات را تغییر نمی‌دهیمچلسی ۳ - ۰ پاری سن ژرمنسرویس مخفی نتوانست مانع از سوءقصد به جان ترامپ شوددستور رئیس‌جمهور برای تشکیل کارگروه تخصصی مقابله با پدیده گرد و غبارشکاف عمیق در قلب آمریکا: اپستین، ترامپ، ماسک و سراب عدالتبارش سیل و باران در نواحی شرقی کشورکاهش نرخ بلیت پرواز‌های اربعیندولت ۱۰۰ میلیارد تومان برای جبران خسارات کامیون‌داران تخصیص دادبرندگان جشنواره کارلووی واری
تاریخ :1403/10/09 7:50 AM
کمبودی در عرضه اقلام اساسی نداریم
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: هم اکنون در عرضه هیچ یک از اقلام اساسی کمبود نداریم و تنها قیمت برخی کالاها با نوساناتی در بازار روبرو شده است...
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: هم اکنون در عرضه هیچ یک از اقلام اساسی کمبود نداریم و تنها قیمت برخی کالاها با نوساناتی در بازار روبرو شده است.

به گزارش بصیرآنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، رضا کنگری رئیس  اتحادیه بنکداران مواد غذایی با بیان اینکه کمبودی در عرضه اقلام اساسی نداریم، گفت: نوسانات نرخ ارز بر بازار عرضه و تقاضا بدلیل بحث قیمت اثر گذاشته است.

 او  از توقف عرضه برنج های تنظیم بازار خبر داد و گفت: در زمانیکه بازرگانی دولتی برنج های تنظیم بازار در اختیار بنکداران قرار می داد، برنج های هندی با نرخ ۵۰ هزارتومان بدست مصرف کننده نهایی می رسید، اما با توقف عرضه برنج های تنظیم بازار، بازار دچار التهاب شده است.

رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی ادامه داد: هم اکنون قیمت هرکیلو برنج خارجی در عمده فروشی ۶۵ هزارتومان است که با احتساب ۱۰ تا ۱۲ درصد سود باید بدست مصرف کننده برسد.

کنگری با اشاره به افزایش ۳۵ درصدی قیمت حبوبات طی یک ماه اخیر در بازار خبر داد و گفت:محدودیت واردات و توزیع و  همچنین نوسان نرخ ارز منجر به التهاب بازار حبوبات شده است.

او با بیان اینکه توزیع قطره چکانی روغن کماکان ادامه دارد، افزود: مشکل عرضه روغن مشکل حل نشده و بصورت قطره چکانی توزیع در حال انجام است و آن هم به قیمت مصرف کننده به بنکدار عرضه می شود، درحالیکه اکثر واحدهای صنفی حاضر به خرید و فروش روغن به سبب بحث جرائم نیستند.

 کنگری درباره آخرین وضعیت بازار شکر گفت: علی رغم آنکه شکر زیرنرخ مصوب عرضه می شد، اکنون بدلیل عدم عرضه شکرهای تنظیم بازار به قیمت مصوب رسیده است، متاسفانه در بحث تنظیم بازار برشی اعلام نشده که دوباره توزیع کنیم.

رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی با بیان اینکه افزایش قیمتی در حوزه چای نداریم، تصریح کرد:  با توجه به محدودیت واردات، خط تولید کارخانه ها با ظرفیت کم کار می کنند چراکه در بحث واردات مشکل تامین دارند و سهمیه چندانی در اختیارش داده نمی شود تا کالا را بسته بندی و به بازار عرضه کنند.

نرم‌افزار اندرویدی مودم‌یار - ModemYar
مرکز خیریه نگهداری معلولین ذهنی نوشیروانی بابل
محک، موسسه خیریه حمایت از کودکان مبتلا به سرطان
شرکت دانش بنیان ابررایانه طبرستان abarsoft.ir
محل تبلیغات شما
نظرات شما
+ نظردهید
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به بصیرآنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright © 2025 BasirOnline website.
All rights reserved. Reproduction is permitted by referring to the source.