چهارشنبه 22 بهمن 1404 - Wednesday, February 11, 2026
جنگی که دیده نمی‌شود/ تهدیدی فراتر از تحریم۲۲ بهمن‌؛ تبلور قدرت ملیزلزله در «بیت سنی»دعوت رهبر معظم انقلاب از مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمندیدار‌های مهم دبیر شورای عالی امنیت ملیپایین بودن تعرفه خدمات روانشناسیاصلاح طرح ملی هوش مصنوعی۱۹ سانس فوق‌العاده در جشنواره فیلم فجرطنین «الله‌اکبر» در سراسر ایران همزمان با شب ۴۷اٌمین سالگرد انقلاب«کارواش» هشداردهنده استقالیباف: مردم مهم‌ترین مؤلفه قدرت انقلاب اسلامی هستندقیمت جدید محصولات سایپابیانیه سپاه به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامیپزشکیان: هر مذاکره برابر و برد-برد مورد قبول ایران استادعای ونس: ترامپ خواهان توافق عملی با ایران استدعوت هیئت دولت از مردم برای حضور پرشور در راهپیمایی یوم‌الله ۲۲ بهمنافزایش دمای هوا طی سه روز آیندهایران در مذاکرات جاری کاملا جدی است/ یک دیوار بی‌اعتمادی بسیار بزرگ وجود داردصفحه اول روزنامه های امروزاحتمال ارتباط اپستین با سیا
تاریخ :1404/01/23 7:33 AM
یمن ناو آمریکایی را هدف گرفت
منابع یمن اعلام کردند که نیرو‌های این کشور در پاسخ به حملات آمریکا به شهروندان یمن، ناو‌های جنگی آمریکا در دریای سرخ را هدف قرار داده است.

جنبش انصارالله یمن امروز جمعه از حمله جدیدی به هری اس ترومن، ناو هواپیمابر آمریکایی و ناو‌های جنگی وابسته به آن در دریای سرخ خبر داد.

یحیی سریع، سخنگوی نیروهای مسلح یمن در بیانیه‌ای در کانال تلگرامی خود نوشت: حمله به ناو هواپیمابر هری اس ترومن و ناو‌های جنگی دشمن با تعدادی موشک کروز و پهپاد انجام شد. این عملیات مشترک نیرو‌های مختلف در پاسخ به تجاوزات آمریکا به کشورمان و جنایات آن علیه مردم ما بود.

او در ادامه افزود: نیروهای یمنی با انجام عملیات خود علیه ناو‌های آمریکایی تایید می‌کنند که دشمن در تاثیرگذاری بر توانایی‌های نظامی یمن شکست خورده است.

به گفته وزارت بهداشت یمن، آمریکا از ۱۵ مارس تقریبا روزانه استان‌های یمن را بمباران می‌کند که در نتیجه آن بیش از ۱۰۰ نفر  از جمله زنان و کودکان شهید شده‌اند.

واشنگتن ادعا می‌کند هدف از این حملات فلج کردن توانایی انصارالله برای تهدید ناوبری رژیم تروریستی اسرائیل است با این وجود به منازل مسکونی مردم یمن حمله می‌کند. در همین راستا انصارالله یمن اقدامات خود را پاسخی مشروع به تجاوز رژیم تروریستی اسرائیل و همدستی غرب در گرسنگی دادن به مردم فلسطین می‌داند.

پیش از این نیز محمدعلی الحوثی، یکی از اعضای شورای عالی سیاسی یمن به خبرگزاری سبا گفت: آنچه آمریکا در خصوص بمباران و هدف قرار دادن غیرنظامیان و سایر اماکن در یمن انجام می‌دهد، به عنوان جنایات جنگی و تروریسم ناموجه محکوم است.
نرم‌افزار اندرویدی مودم‌یار - ModemYar
مرکز خیریه نگهداری معلولین ذهنی نوشیروانی بابل
محک، موسسه خیریه حمایت از کودکان مبتلا به سرطان
شرکت دانش بنیان ابررایانه طبرستان abarsoft.ir
محل تبلیغات شما
نظرات شما
+ نظردهید
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به بصیرآنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright © 2026 BasirOnline website.
All rights reserved. Reproduction is permitted by referring to the source.