دوشنبه 1 ارديبهشت 1404 - Monday, April 21, 2025
پنل‌های خورشیدی و قطع اتصال از شبکه برق؛ وعده‌ای سبز یا نمایش رسانه‌ای؟مازندران زیر خروارها زباله جان می‌سپارد/ صدای طبیعت را می‌شنوید؟غریب‌آبادی: غنی‌سازی جزو خطوط قرمز ماستخوش‌بینی گروسی نسبت به مذاکراتافزایش دمای هوا در بسیاری از مناطق«دخترم، افتخار ایران است»حملات هوایی آمریکا به یمنآمادگی سوئیس برای مساعدت در روند مذاکراتآبی پوشان به دنبال برپایی جشن بقانرخ بهره باید توسط نظام بانکی کاهش یابد/ محدودیت دامنه نوسان بازار سرمایه به اتمام می‌رسد؟حجم پرشدگی سد‌ها ۵۱ درصد استصفحه نخست روزنامه‌های امروزتجهیز همه مراکز دولتی به پنل‌های خورشیدی و قطع مصرف آنها از شبکه سراسری برقبی اعتنایی سازندگان به تسهیلات ساخت ۶۵۰ میلیون تومانیبرنامه‌ریزی دقیق برای گذر از اوج تابستان ۱۴۰۴ باکاهش ناترازی و توسعه انرژیتصویب ۷ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری خارجی در اولین جلسه هیأت سرمایه‌گذاری سال ۱۴۰۴گردشگری مازندران؛ زخمی که با بی‌تدبیری عمیق‌تر می‌شود!تلاش مجاهدین برای انحلال ارتش!مرغداران و مرغ‌های یک‌پابازیکنان میلیاردی که ناپدید شدند
تاریخ :1404/01/23 7:34 AM
کاخ سفید: ترامپ آماده توافق با چین است
در میانه تنش بازارها، سخنگوی کاخ سفید از آمادگی ترامپ برای گفت‌و‌گو با چین خبر داد....
در میانه تنش بازارها، سخنگوی کاخ سفید از آمادگی ترامپ برای گفت‌و‌گو با چین خبر داد. 
کارولین لیویت، سخنگوی کاخ سفید در بحبوحه تشدید جنگ تجاری بین آمریکا و چین که بازار‌ها را تحت تأثیر قرار داده است، گفت که «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا نسبت به دستیابی به یک توافق تجاری با چین خوشبین است. 

لیویت در یک نشست خبری تصریح کرد: «رئیس جمهور کاملاً روشن کرده است که برای توافق با چین آماده است. اما اگر چین به اقدامات تلافی‌جویانه ادامه دهد، برای این کشور خوب نیست.»

وزارت بازرگانی چین امروز اعلام کرد که تعرفه‌های خود بر محصولات آمریکایی را که پیش‌تر ۸۴ درصد بود، به ۱۲۵ درصد افزایش می‌دهد و تاکید کرد که «چین آماده است تا آخر بجنگد».  گزارش‌ها حاکی از آن است که بازار‌های سهام همچنان به تعرفه‌های گسترده ترامپ واکنش نشان می‌دهد و اگرچه او تعرفه‌ همه کشور‌ها به جز چین را به مدت ۹۰ روز به حالت تعلیق در آورده است، اما امروز همچنان روند نزولی ادامه داشت. 

روز چهارشنبه، زمانی که ترامپ تصمیم به تعلیق تعرفه‌ها گرفت، بازار‌های مالی آسیب‌دیده برای مدت کوتاهی ثابت شدند، اما تشدید اختلاف تجاری رئیس جمهور آمریکا با چین، دومین اقتصاد بزرگ جهان، همچنان به ترس از رکود و تلافی بیشتر دامن می‌زند.

اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا روز پنجشنبه با بیان اینکه بیش از ۷۵ کشور می‌خواهند مذاکرات تجاری را آغاز کنند، سعی کرد ترس سرمایه‌گذاران را کاهش دهد و ترامپ نیز در همان روز ابراز امیدواری کرد که با چین به توافق برسد.
نرم‌افزار اندرویدی مودم‌یار - ModemYar
مرکز خیریه نگهداری معلولین ذهنی نوشیروانی بابل
محک، موسسه خیریه حمایت از کودکان مبتلا به سرطان
شرکت دانش بنیان ابررایانه طبرستان abarsoft.ir
محل تبلیغات شما
نظرات شما
+ نظردهید
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به بصیرآنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright © 2025 BasirOnline website.
All rights reserved. Reproduction is permitted by referring to the source.