پنجشنبه 11 ارديبهشت 1404 - Thursday, May 1, 2025
کارگران، مجاهدان خاموش در صفوف تولید و ترقی کشورکارگروه سلامت مازندران دوباره فعال شد‌میانکاله، قربانی سودجویی یا قهرمان مقاومت؟/ مسیر توسعه مازندران از دل خاک و دریا می‌گذرد، نه دود و فنسروشنگری در مورد نقش تأمین‌کنندگان تسلیحات شیمیایی برای صدام در دستور کار استاکسپو 2025 در ژاپن؛ دروازه‌ای برای آینده۶ تمرین برای تعادل بدندر هر ویزیت از پزشک بپرسیددو خواسته مهم کارگران در هفته کارگراسترداد کلاهبردار ۸۶۰ هزار دلاری به کشوراستقبال از غرفه ایران در نمایشگاه دبیتحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران و چینپرمصرف‌ها نقره داغ می‌شوند۱۱ اردیبهشت، زمان انتخابات شوراهایارانه ۷۵۰ هزار نفر قطع شده استکشف اولین کتیبه دوران ساسانیاینوتکس ۲۰۲۵ آغاز شد/ نوآوری و کارآفرینی در یک نمایشگاه بزرگ جهانیهمسان‌سازی ۹۸ درصد بازنشستگانروند افزایش نسبی دمای هوا در کشوراجتماع ۱۲ هزار نفری «دختران آرمانی»آغاز اعزام زائران حج از ۱۳ اردیبهشت
تاریخ :1404/02/10 6:49 PM
کارگروه سلامت مازندران دوباره فعال شد
در پی هشدار کیاپرس درباره توقف جلسات کارگروه سلامت استان و ضرورت فعال‌سازی دوباره آن، جلسه این کارگروه پس از چندین ماه وقفه با حضور استاندار مازندران و جمعی از مدیران ارشد دستگاه‌های اجرایی برگزار شد.

بر اساس گزارش کیاپرس با عنوان «کیاپرس هشدار می‌دهد: کارگروه سلامت استان باید دوباره فعال شود»، پیگیری‌های رسانه‌ای سرانجام منجر به برگزاری نشست رسمی کارگروه اجتماعی و سلامت استان در تاریخ ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ شد. این نشست با محوریت «امنیت غذایی» و «مقابله با بیماری‌های منتقله از پشه آئدس» به ریاست دکتر مهدی یونسی رستمی، استاندار مازندران، برگزار گردید.

در این جلسه، استاندار مازندران با اشاره به تهدید جدی پشه آئدس برای سلامت عمومی و اقتصاد استان، خواستار اقدامات فوری و هماهنگ از سوی تمام دستگاه‌های اجرایی شد. وی اعلام کرد که تمام امکانات استان برای کنترل و ریشه‌کنی این مشکل در اختیار دانشگاه علوم پزشکی قرار خواهد گرفت.

دکتر محمدصادق رضایی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران نیز در این نشست با ارائه گزارشی از وضعیت موجود، خواستار بسیج همگانی برای مقابله با بیماری‌های منتقله از طریق این پشه شد.

همچنین، پیشنهادهایی نظیر راه‌اندازی کمپین «شهر پاکیزه»، استفاده از روش‌های خلاقانه برای کنترل ناقلین، و بهره‌گیری از ظرفیت رسانه‌ها و شوراهای محلی برای آگاهی‌بخشی عمومی مطرح شد. کارشناسان حاضر نیز نسبت به افزایش آگاهی درباره بیماری‌هایی مانند تب دانگ تأکید کردند.

این نشست، نمونه‌ای روشن از تعامل اثربخش رسانه و مسئولان برای پاسخ به دغدغه‌های عمومی است. توجه استاندار و رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران به هشدارهای رسانه‌ای، نه‌تنها شایسته تقدیر است، بلکه می‌تواند به الگویی برای سایر حوزه‌ها تبدیل شود.
نرم‌افزار اندرویدی مودم‌یار - ModemYar
مرکز خیریه نگهداری معلولین ذهنی نوشیروانی بابل
محک، موسسه خیریه حمایت از کودکان مبتلا به سرطان
شرکت دانش بنیان ابررایانه طبرستان abarsoft.ir
محل تبلیغات شما
نظرات شما
+ نظردهید
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به بصیرآنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright © 2025 BasirOnline website.
All rights reserved. Reproduction is permitted by referring to the source.