يکشنبه 4 آبان 1404 - Sunday, October 26, 2025
ایران در آستانه تحولی شگرفشورای امنیت نباید برای مقاصد سیاسی یا یکجانبه مورد سوء استفاده یا دغل ورزی قرار گیردصفحه نخست روزنامه‌های امروزاز شبکه نمایش خانگی تا تلنت‌شو‌های خارج‌نشین؛ هم‌صدایی پنهان در استحاله فرهنگیناگفته‌های دختر طلایی رویینگ ایران از اتفاقات قهرمانی آسیابازار خودرو در چنته افزایش قیمت خودروسازان/ متقاضیان خودرو برای خرید دست نگه داشتنداصلاح قانون مهریه به نفع زنان استپایان دو دهه ناترازی در بانک آینده/ بانک‌های ناتراز سایه‌ای بر اقتصاد کشوراسرائیلی‌ها مخالف انتخاب مجدد نتانیاهوآمریکا رئیس‌جمهور کلمبیا را تحریم کردانصاف در نقد و واقع‌بینی در قضاوت؛ مطالبه مردمی برای تکمیل پروژه هاسلسله؛ قلب طلای سرخ لرستاندیدار نماینده ویژه پوتین با لاریجانیتأثیر آب گازدار بر متابولیسم بدناحترام نظامی به پرچم مقدس کشورماناولین تولیدکننده تسلیحات نظامی جهان عرببرد آسیایی شاگردان نویدکیافرمانده کل سپاه: به ایران تعدی شود، جهنم بر پا می‌کنیمقیمت خرید تضمینی گندم برای سال زراعیافزایش دمای هوا در نواحی شمالی
تاریخ :1404/02/13 7:54 AM
قیمت تخم مرغ به ۳۰ هزارتومان رسید
مدیرعامل اتحادیه مرغداران میهن گفت: اختلاف قیمت منطقی تخم مرغ درب مرغداری تا خرده فروشی برای مصرف کننده ۲۰ درصد است.
محمد مرادی مدیرعامل اتحادیه مرغداران میهن گفت: تولید تخم مرغ برمبنای پرمصرف ترین سال شکل می گیرد که براین اساس در ماه های کم مصرف دچار مازاد تولید هستیم، امسال مازاد تولید بدلیل مشکلات صادرات مزید بر علت شد تا شرایط سخت تر کند و نهایتا با همکاری وزارت جهاد و مصوباتی که اخذ شد، حمایت ها در قالب بسته ای اتفاق می افتد تا با کمک تولیدکنندگان از این مرحله عبور کنیم.

وی خروج مرغ های پایان دوره، خرید حمایتی تخم مرغ و توزیع نهاده مدت دار را راهکار حمایت از مرغداران دانست و افزود: تخم مرغ جزءکالای اساسی و استراتژیک سفره خانوار است که نیاز به حمایت دارد تا تولید در نیمه دوم سال همزمان با پیک مصرف نداشته باشیم.

مرادی تولید ماهانه تخم مرغ را ۱۲۵ هزارتن اعلام کرد و گفت: بنابر آمار حداکثر مصرف ماهانه تخم مرغ ۹۰ تا ۱۰۰ هزارتن است‌.

این مقام مسئول درباره آخرین وضعیت صادرات تخم مرغ بیان کرد: بنابر آمار در فروردین  ۱۰ هزارتن تخم مرغ به بازارهای هدف صادر شده است و با سازمان دامپزشکی و امور بین الملل وزارت جهاد در حال رایزنی هستیم تا بخشی از مشکلات صادراتی مرتفع شود و این موضوع ارتباطی به کمی و کیفی محصول ندارد و صرفا بحث روابط کشورهاست که امیدواریم رایزنی ها نتیجه بدهد.

وی درباره آخرین وضعیت بازار تخم مرغ بیان کرد: قیمت هرکیلو تخم مرغ درب مرغداری به ۲۶ تا ۲۷ هزارتومان رسیده بود که با اقدامات حمایتی صورت گرفته به بالای ۳۰ هزارتومان رسیده است که با استمرار حمایت ها پیش بینی می شود مرغدار از زیان خارج شود‌.

به گفته مرادی، کارشناسی اولیه قیمت تمام شده در ستاد تنظیم بازار انجام شده و امیدواریم اصلاح قیمت و واقعی سازی قیمت هرچه سریع تر انجام شود.

مدیرعامل اتحادیه مرغداران میهن با بیان اینکه نوسانات منطقی قیمت تخم مرغ از مزرعه تا سفره ۲۰ درصد فاصله است، گفت: علی رغم کاهش محسوس قیمت درب مرغداری، اما برای مصرف کننده کاهش قیمت ملموس نبوده که دستگاه های نظارتی با اعمال نظارت باید علل عدم اثرگذاری سریع کاهش قیمت درب مرغداری برای مصرف کننده را بررسی کنند.

 
نرم‌افزار اندرویدی مودم‌یار - ModemYar
مرکز خیریه نگهداری معلولین ذهنی نوشیروانی بابل
محک، موسسه خیریه حمایت از کودکان مبتلا به سرطان
شرکت دانش بنیان ابررایانه طبرستان abarsoft.ir
محل تبلیغات شما
نظرات شما
+ نظردهید
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به بصیرآنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright © 2025 BasirOnline website.
All rights reserved. Reproduction is permitted by referring to the source.