يکشنبه 14 ارديبهشت 1404 - Sunday, May 4, 2025
تاریخ :1404/02/14 7:23 AM
زلنسکی رهبران جهان را تهدید کرد
سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه از رئیس جمهور اوکراین به دلیل اظهارات اخیرش انتقاد کرد و آن را «تهدیدی آشکار برای رهبران جهان» خواند.
ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه روز شنبه از ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین به دلیل اظهاراتش مبنی بر اینکه کی‌یف نمی‌تواند امنیت مقاماتی را که در جشن‌های روز پیروزی در مسکو در ۹ مه شرکت می‌کنند، تضمین کند، انتقاد کرد و آن را «تهدیدی آشکار برای رهبران جهان» خواند.

زاخارووا گفت: «ما مدت‌هاست می‌دانیم که زلنسکی هیچ چیز مقدسی ندارد، اما امروز او به پایین‌ترین نقطه رسیده است. اکنون او امنیت کهنه سربازانی را که در یک روز مقدس به رژه‌ها و مراسم‌های تشریفاتی می‌آیند، تهدید می‌کند.»

زاخارووا گفت که امتناع زلنسکی از پیشنهاد پوتین برای آتش‌بس ۹ مه ثابت می‌کند که کیف به یک «گروه تروریستی» تبدیل شده است.
نرم‌افزار اندرویدی مودم‌یار - ModemYar
مرکز خیریه نگهداری معلولین ذهنی نوشیروانی بابل
محک، موسسه خیریه حمایت از کودکان مبتلا به سرطان
شرکت دانش بنیان ابررایانه طبرستان abarsoft.ir
محل تبلیغات شما
نظرات شما
+ نظردهید
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به بصیرآنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright © 2025 BasirOnline website.
All rights reserved. Reproduction is permitted by referring to the source.