سه شنبه 24 تير 1404 - Tuesday, July 15, 2025
مدیرکل با سابقه محکومیت کیفری؛ مازندران چگونه به بحران رسید؟سفر عراقچی به چینحضور رئیس‌جمهوری در وزارت نفتدریافت بیش از ۴۵۰ هزار کارت کنکوروزیر کشور پاکستان وارد تهران شدترامپ تماشاگر فینال جام جهانی باشگاه‌هاپیش فروش بلیت اتوبوس اربعینقهرمانی تاریخی سینر در ویمبلدونکشف قطعات پهپاد رژیم صهیونیستیآزادکاران جوان ایرانی بر بام آسیاانصاری: تالاب صالحیه، کانون اصلی گردوغبار تهران و کرج استایران زیاده خواهی را نمی‌پذیرد/ مواضع اصولی خود در مذاکرات را تغییر نمی‌دهیمچلسی ۳ - ۰ پاری سن ژرمنسرویس مخفی نتوانست مانع از سوءقصد به جان ترامپ شوددستور رئیس‌جمهور برای تشکیل کارگروه تخصصی مقابله با پدیده گرد و غبارشکاف عمیق در قلب آمریکا: اپستین، ترامپ، ماسک و سراب عدالتبارش سیل و باران در نواحی شرقی کشورکاهش نرخ بلیت پرواز‌های اربعیندولت ۱۰۰ میلیارد تومان برای جبران خسارات کامیون‌داران تخصیص دادبرندگان جشنواره کارلووی واری
تاریخ :1404/02/16 7:23 AM
حمله آمریکا و اسرائیل به بندر الحدیده؛
جنگنده‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی طی حمله‌ای مشترک، بندر الحدیده در یمن را بمباران کردند.

در پی حمله موشکی اخیر انصارالله یمن به فرودگاه بن‌گوریون در تل‌آویو، ایالات متحده آمریکا و رژیم صهیونیستی با انجام حملاتی گسترده به بندر راهبردی الحدیده و مناطق صنعتی تحت کنترل نیرو‌های یمنی، پاسخ متقابل خود را به نمایش گذاشتند؛ اقدامی که می‌تواند منجر به تشدید چرخه درگیری‌ها در منطقه و تقویت موقعیت محور مقاومت در سطح منطقه‌ای شود.

بر اساس گزارش‌های متعددی از جمله شبکه‌های ۱۲ و ۱۴ رژیم صهیونیستی و پایگاه خبری آمریکایی «اکسیوس»، حمله به یمن شامل پرتاب ۴۸ بمب توسط حدود ۳۰ فروند جنگنده اسرائیلی بود که کارخانه‌های کلیدی و تأسیسات بندری در الحدیده را هدف قرار داد. هم‌زمان، گزارش‌هایی از مشارکت مستقیم آمریکا در این عملیات منتشر شد، اگرچه برخی منابع اسرائیلی مدعی شدند عملیات تنها با هماهنگی ایالات متحده انجام شده است.

در سطح میدانی، حملات اخیر به بندر الحدیده نه‌تنها ضربه‌ای سنگین به زیرساخت‌های یمنی وارد کرده، بلکه از منظر راهبردی نیز پیام واضحی از سوی تل‌آویو و واشنگتن به محور مقاومت در خصوص دامنه واکنش‌های ممکن به حملات انصارالله تلقی می‌شود. اما از سوی دیگر، این اقدام ممکن است انگیزه انصارالله را برای تداوم عملیات موشکی و پهپادی علیه منافع آمریکا و اسرائیل، به‌ویژه در دریای سرخ و اقیانوس هند، تقویت کند.

نکته قابل‌توجه اینجاست که در میانه درگیری در غزه، رژیم صهیونیستی اکنون جبهه‌ای دیگر را در یمن گشوده است، آن هم با مشارکت مستقیم یا هماهنگ ایالات متحده. این تحرکات، علاوه بر پیامد‌های امنیتی، بر مسیر‌های تجاری و انرژی منطقه نیز تأثیر خواهد گذاشت، به‌ویژه با توجه به موقعیت ژئوپلیتیک بندر الحدیده و نزدیکی آن به تنگه باب‌المندب.

به‌نظر می‌رسد استراتژی جدید اسرائیل بر گسترش میدان درگیری و انتقال بخشی از فشار‌ها از جبهه غزه به سایر نقاط تمرکز دارد؛ اما تداوم چنین رویکردی می‌تواند به گسترش درگیری‌های نیابتی و غیرمستقیم در منطقه منجر شده و شرایط را بیش از پیش پیچیده و انفجاری کند.
نرم‌افزار اندرویدی مودم‌یار - ModemYar
مرکز خیریه نگهداری معلولین ذهنی نوشیروانی بابل
محک، موسسه خیریه حمایت از کودکان مبتلا به سرطان
شرکت دانش بنیان ابررایانه طبرستان abarsoft.ir
محل تبلیغات شما
نظرات شما
+ نظردهید
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به بصیرآنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright © 2025 BasirOnline website.
All rights reserved. Reproduction is permitted by referring to the source.