سه شنبه 16 ارديبهشت 1404 - Tuesday, May 6, 2025
شهردار محترم ساری! لطفاً نام «فرهنگ» را خرج بی‌سلیقگی نکنید!/ وقتی «شادی» هم بی‌برنامه می‌شودپیام فرماندار محمودآباد به مناسبت سالروز ارتحال استاد محمد دشتیباج‌خواهی رسانه‌ای برای لاپوشانی یک تخلف ورزشی و خانوادگیتشکری سخنگوی اربعین کشور شدکاربرگ مجوز واردات و توزیع بنزین سوپرماجرای تصویر منتشر شده از بیلبورد‌های تهرانجمعیت غزه «جابجا خواهند شد»غیرقانونی بودن معاملات آنلاین طلارشد اقتصاد جهانی به دلیل تعرفه‌های دونالد ترامپ متوقف شده استبرق هزار مشترک پرمصرف قطع شدناوشکن امریکا راهی خاورمیانه شدهوای سردشت سیاه شدحمله آمریکا و اسرائیل به بندر الحدیده؛میانگین قیمت نفت امسال ۶۰ دلار خواهد بودافزایش دمای هوا در نوار ساحلی‌کشورقهرمانی تفتیان در ۱۰۰ مترتیم وزنه‌برداری جوانان ایران قهرمان جهان شدوحدت برای من اولویت دارد و هرگز کاری نمی‌کنم که وحدت ملی را خدشه‌دار کندهرگونه ماجراجویی نظامی آمریکا یا اسرائیل با پاسخ سریع و متناسب مواجه خواهد شدآقای استاندار؛ لطفا دو بار بخوانید/ از شالیزار تا سوپرمارکت‌های مسکو/ نقشه راه طلایی نجات کشاورزی مازندران/ وقتی محصول داریم اما مسئول و برنامه نه!
تاریخ :1404/02/16 7:23 AM
حمله آمریکا و اسرائیل به بندر الحدیده؛
جنگنده‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی طی حمله‌ای مشترک، بندر الحدیده در یمن را بمباران کردند.

در پی حمله موشکی اخیر انصارالله یمن به فرودگاه بن‌گوریون در تل‌آویو، ایالات متحده آمریکا و رژیم صهیونیستی با انجام حملاتی گسترده به بندر راهبردی الحدیده و مناطق صنعتی تحت کنترل نیرو‌های یمنی، پاسخ متقابل خود را به نمایش گذاشتند؛ اقدامی که می‌تواند منجر به تشدید چرخه درگیری‌ها در منطقه و تقویت موقعیت محور مقاومت در سطح منطقه‌ای شود.

بر اساس گزارش‌های متعددی از جمله شبکه‌های ۱۲ و ۱۴ رژیم صهیونیستی و پایگاه خبری آمریکایی «اکسیوس»، حمله به یمن شامل پرتاب ۴۸ بمب توسط حدود ۳۰ فروند جنگنده اسرائیلی بود که کارخانه‌های کلیدی و تأسیسات بندری در الحدیده را هدف قرار داد. هم‌زمان، گزارش‌هایی از مشارکت مستقیم آمریکا در این عملیات منتشر شد، اگرچه برخی منابع اسرائیلی مدعی شدند عملیات تنها با هماهنگی ایالات متحده انجام شده است.

در سطح میدانی، حملات اخیر به بندر الحدیده نه‌تنها ضربه‌ای سنگین به زیرساخت‌های یمنی وارد کرده، بلکه از منظر راهبردی نیز پیام واضحی از سوی تل‌آویو و واشنگتن به محور مقاومت در خصوص دامنه واکنش‌های ممکن به حملات انصارالله تلقی می‌شود. اما از سوی دیگر، این اقدام ممکن است انگیزه انصارالله را برای تداوم عملیات موشکی و پهپادی علیه منافع آمریکا و اسرائیل، به‌ویژه در دریای سرخ و اقیانوس هند، تقویت کند.

نکته قابل‌توجه اینجاست که در میانه درگیری در غزه، رژیم صهیونیستی اکنون جبهه‌ای دیگر را در یمن گشوده است، آن هم با مشارکت مستقیم یا هماهنگ ایالات متحده. این تحرکات، علاوه بر پیامد‌های امنیتی، بر مسیر‌های تجاری و انرژی منطقه نیز تأثیر خواهد گذاشت، به‌ویژه با توجه به موقعیت ژئوپلیتیک بندر الحدیده و نزدیکی آن به تنگه باب‌المندب.

به‌نظر می‌رسد استراتژی جدید اسرائیل بر گسترش میدان درگیری و انتقال بخشی از فشار‌ها از جبهه غزه به سایر نقاط تمرکز دارد؛ اما تداوم چنین رویکردی می‌تواند به گسترش درگیری‌های نیابتی و غیرمستقیم در منطقه منجر شده و شرایط را بیش از پیش پیچیده و انفجاری کند.
نرم‌افزار اندرویدی مودم‌یار - ModemYar
مرکز خیریه نگهداری معلولین ذهنی نوشیروانی بابل
محک، موسسه خیریه حمایت از کودکان مبتلا به سرطان
شرکت دانش بنیان ابررایانه طبرستان abarsoft.ir
محل تبلیغات شما
نظرات شما
+ نظردهید
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به بصیرآنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright © 2025 BasirOnline website.
All rights reserved. Reproduction is permitted by referring to the source.