يکشنبه 15 تير 1404 - Sunday, July 6, 2025
خیانت از وین، ترور در تهران؛ آژانس شریک جنایت علیه ملت ایران!دغدغه‌ای در صادرات نفت نداریمنیرو‌های مسلح هیچگاه دچار از هم پاشیدگی نخواهند شدسازوکار دولت برای جبران آسیب‌های جنگحملات آمریکا برنامه هسته‌ای ایران را تا دو سال عقب انداختآمریکا خواستار از سرگیری همکاری ایران با آژانس شدمراسم عزاداری در حسینیه امام خمینی (ره)نیروهای مسلح ایران آماده مقابله با هر حرکت رژیم صهیونیستی و حامیان آن هستندوضعیت زمان‌بندی ثبت‌نام دانش‌آموزانورقی که در خاورمیانه برگشت؛ همگرایی اعراب با ایرانسفر به عتبات جریان داردصفحه نخست روزنامه‌های امروزاگر موشک‌های ما به هدف نمی‌خورد اسرائیل برای آتش‌بس التماس نمی‌کردپرونده خاص‌ترین حج تمتع امسال بسته شدعاشورا، درسی برای زندگی امروز؛ از سوگواری تا ساختن نسل بیدارابلاغ پیام کتبی عراقچی به وزیر خارجه کویتبازسازی تهران با محوریت بنیاد مسکنبامداد بیات آهنگساز دارفانی را وداع گفتتوزیع واکسن روتاویروس آغاز شدتریبون‌های رسمی نهایت دقت را در حفظ همبستگی ملی داشته باشند
تاریخ :1404/02/16 7:28 AM
ماجرای تصویر منتشر شده از بیلبورد‌های تهران
در پی انتشار تصاویری دستکاری‌شده در شبکه‌های اجتماعی که به اشتباه به تبلیغات شهری تهران نسبت داده شده بود، سازمان زیباسازی شهر تهران اطلاعیه‌ای صادر کرد.
در پی انتشار تصاویری دستکاری‌شده و فریب دادن مخاطبان در شبکه‌های اجتماعی که به اشتباه به تبلیغات شهری تهران نسبت داده شده بود، سازمان زیباسازی شهر تهران با صدور اطلاعیه‌ای رسمی به این شایعات پایان داد.

این سازمان بر ضرورت رجوع به منابع معتبر خبری تاکید کرده و از شهروندان خواسته است که در مواجهه با مطالب منتشر شده در فضای مجازی، تنها به منابع رسمی و معتبر استناد کنند.

سازمان زیباسازی شهر تهران ضمن تکذیب تصویری که به‌تازگی در شبکه‌های اجتماعی به تبلیغات شهری نسبت داده شده است، اعلام کرد که این تصویر کاملاً جعلی و دستکاری‌شده با نرم‌افزار رایانه‌ای است و هیچ‌گونه ارتباطی با فعالیت‌های رسمی تبلیغاتی شهرداری ندارد. همچنین، این تصویر در سامانه رصد تبلیغات شهری نیز سابقه‌ای از آن ثبت نشده است.

بر اساس بررسی‌های صورت‌گرفته، تصویر واقعی مربوط به تبلیغ یک فیلم کمدی با عنوان «حاج‌آقا سلام علیکم» است که توسط برخی افراد سودجو با دستکاری و انتشار در فضای مجازی، تلاش شده تا آن را به شهرداری تهران منتسب کنند.

این اقدام تنها در راستای تخریب شهرداری تهران و به قصد گمراه کردن مخاطبان در کانال‌هایی صورت می‌گیرد که هدفشان انتشار اخبار نادرست و استفاده از روش‌های غیراخلاقی برای آسیب به اعتبار نهاد‌های خدماتی است.

سازمان زیباسازی شهر تهران همچنین تاکید کرد که انتشار چنین اخبار و تصاویری باعث تشویش اذهان عمومی و تخریب بی‌اساس نهاد‌های خدماتی می‌شود و از تمامی شهروندان خواسته است که برای جلوگیری از گمراهی، اطلاعات خود را تنها از منابع معتبر و رسمی کسب کنند.
نرم‌افزار اندرویدی مودم‌یار - ModemYar
مرکز خیریه نگهداری معلولین ذهنی نوشیروانی بابل
محک، موسسه خیریه حمایت از کودکان مبتلا به سرطان
شرکت دانش بنیان ابررایانه طبرستان abarsoft.ir
محل تبلیغات شما
نظرات شما
+ نظردهید
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به بصیرآنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright © 2025 BasirOnline website.
All rights reserved. Reproduction is permitted by referring to the source.