سه شنبه 10 تير 1404 - Tuesday, July 1, 2025
تاریخ :1404/04/10 6:59 AM
توزیع واکسن روتاویروس آغاز شد
واکسن روتاویروس امروز در شبکه توزیع سازمان غذا و دارو قرار گرفت و تحویل آن به مراکز منتخب دانشگاه‌های علوم پزشکی آغاز شده است.

محمد هاشمی مشاور رئیس و مدیر روابط عمومی سازمان غذا و دارو،اعلام کرد: با تلاش مستمر همکاران حوزه‌های تأمین، انبار و توزیع، واکسن روتاویروس به‌موقع وارد شبکه شده و روند تحویل به دانشگاه‌های علوم پزشکی آغاز شده است.

وی افزود: تاکنون ۱۰۲ هزار و ۴۶۰ عدد از این واکسن در سطح کشور توزیع شده و با هدف پوشش حداکثری گروه‌های هدف، به مراکز مجاز تحویل داده می‌شود.

هاشمی تأکید کرد: روند توزیع بر اساس اولویت‌های جمعیتی و به‌صورت مرحله‌ای در حال انجام است و فهرست مراکز مجاز تزریق نیز به‌زودی اطلاع‌رسانی خواهد شد.

مشاور رئیس سازمان غذا و دارو خاطرنشان کرد: واکسن روتاویروس یکی از فرآورده‌های مهم برای پیشگیری از عفونت‌های گوارشی در نوزادان و کودکان است و تأمین و توزیع آن از اولویت‌های سلامت‌محور سازمان غذا و دارو به شمار می‌رود.
نرم‌افزار اندرویدی مودم‌یار - ModemYar
مرکز خیریه نگهداری معلولین ذهنی نوشیروانی بابل
محک، موسسه خیریه حمایت از کودکان مبتلا به سرطان
شرکت دانش بنیان ابررایانه طبرستان abarsoft.ir
محل تبلیغات شما
نظرات شما
+ نظردهید
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به بصیرآنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright © 2025 BasirOnline website.
All rights reserved. Reproduction is permitted by referring to the source.