شنبه 24 خرداد 1404 - Saturday, June 14, 2025
مردم از ترددهای غیرضروری پرهیز کنندآمریکا شریک جنایت رژیم صهیونیستیعربستان حملات به ایران را محکوم کردقالیباف: وقت، وقت انتقام استهیچ محدودیتی برای پاسخ به صهیونیست‌ها باقی نمانده استاردن حریم هوایی خود را بستانتصاب فرمانده سپاه پاسدارانانتصاب سرپرست ستادکل نیروهای مسلحواشنگتن: ما نبودیم، به ما حمله نکنیدایران خواستار برگزاری نشست اضطراری شورای امنیت شدعکس/ توییت عبری صفحه رهبریجنگ با ایران بازی با دم شیر استخون فرماندهان ما زمین نمی‌ماند/ مطالبه ملی؛ پاسخ در تراز خون شهیدانهیچ مشکلی در سوخت‌رسانی نداریم/ تاسیسات پالایشگاهی آسیبی ندیده‌اندبیانیه وزارت دفاع در پی اقدام تجاوزگرانه رژیم صهیونیستیآژانس: در حال رصد حملات به تاسیسات هسته‌ای ایران هستیمایران انتقام کوبنده‌ای از صهیونیست‌های غاصب خواهد ستاندپیام سپاه پاسداران در پی شهادت مظلومانه سرلشکر سلامیاطلاعیه شماره ۱ ستاد کل نیرو‌های مسلحوزارت کشور: مردم آرامش خود را حفظ کنند
تاریخ :1404/03/23 11:00 AM
هیچ محدودیتی برای پاسخ به صهیونیست‌ها باقی نمانده است
ستاد کل نیرو‌های مسلح در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: هیچ محدودیتی برای پاسخ به جنایت صهیونیست‌ها باقی نمانده و دست انتقام الهی، گریبان رژیم سفاکِ تروریستی را خواهد گرفت...
ستاد کل نیرو‌های مسلح در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: هیچ محدودیتی برای پاسخ به جنایت صهیونیست‌ها باقی نمانده و دست انتقام الهی، گریبان رژیم سفاکِ تروریستی را خواهد گرفت.
دومین اطلاعیه ستاد کل نیرو‌های مسلح در پی حمله رژیم صهیونیستی به بخش‌هایی از کشور به شرح زیر است:

«ملت شهید پرور و انقلابی ایران اسلامی؛ شهادت سرداران سپاه اسلام سرلشکر پاسدار محمد باقری «رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران»، سرلشکر پاسدار غلامعلی رشید «فرمانده قرارگاه مرکزی حضرت خاتم الأنبیاء (ص)»، سرلشکر پاسدار حسین سلامی «فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی» و جمعی از دانشمندان و هم‌وطنان عزیز به ویژه زنان و کودکان بی‌گناه، در حمله تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی، بار دیگر ماهیت تروریستی این رژیم شرور را به جهانیان ثابت کرد. 

فقدان این یادگاران و جان‌برکفان هشت سال دفاع مقدس اگرچه سخت و جانکاه است، اما همرزمان و همکاران آن‌ها پرچم عزت و افتخاری که این عزیزان برافراشته‌اند را هرگز بر زمین نخواهند گذاشت و راه نورانی آنان با قدرت و قاطعیت ادامه خواهد یافت.

شهیدان این اقدام تروریستی سال‌ها در مسیر پاسداری از انقلاب و تأمین امنیت ملت شریف ایران ردای جهاد و شهادت به تن کرده بودند و اکنون در جوار بارگاه الهی و همرزمان شهیدشان متنعم هستند. 

اما انتقامِ خون به ناحق ریخته شهدای این تجاوز، مأموریتی است که نیرو‌های مسلح در دستور کار قرار داده‌اند و تا تحقق آن از پای نخواهند نشست.

ستاد کل نیرو‌های مسلح ضمن تبریک و تسلیت شهادت این عزیزان به محضر حضرت بقیه الله الاعظم (عج)، فرمانده معظم کل قوا (مدظله‌العالی)، ملت قهرمان ایران و خانواده بزرگ نیرو‌های مسلح، اطمینان می‌دهد، اکنون که رژیم تروریستی اشغالگر قدس از همه خطوط قرمز عبور کرده است، با اتکا به خداوند قاهر و پشتیبانی ملت غیور ایران اسلامی، هیچ محدودیتی برای پاسخ به این جنایت باقی نمانده است و دست انتقام الهی، گریبان رژیم سفاکِ تروریستی و حامیان او را خواهد گرفت.»
نرم‌افزار اندرویدی مودم‌یار - ModemYar
مرکز خیریه نگهداری معلولین ذهنی نوشیروانی بابل
محک، موسسه خیریه حمایت از کودکان مبتلا به سرطان
شرکت دانش بنیان ابررایانه طبرستان abarsoft.ir
محل تبلیغات شما
نظرات شما
+ نظردهید
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به بصیرآنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright © 2025 BasirOnline website.
All rights reserved. Reproduction is permitted by referring to the source.