پنجشنبه 23 بهمن 1404 - Thursday, February 12, 2026
جنگی که دیده نمی‌شود/ تهدیدی فراتر از تحریم۲۲ بهمن‌؛ تبلور قدرت ملیزلزله در «بیت سنی»دعوت رهبر معظم انقلاب از مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمندیدار‌های مهم دبیر شورای عالی امنیت ملیپایین بودن تعرفه خدمات روانشناسیاصلاح طرح ملی هوش مصنوعی۱۹ سانس فوق‌العاده در جشنواره فیلم فجرطنین «الله‌اکبر» در سراسر ایران همزمان با شب ۴۷اٌمین سالگرد انقلاب«کارواش» هشداردهنده استقالیباف: مردم مهم‌ترین مؤلفه قدرت انقلاب اسلامی هستندقیمت جدید محصولات سایپابیانیه سپاه به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامیپزشکیان: هر مذاکره برابر و برد-برد مورد قبول ایران استادعای ونس: ترامپ خواهان توافق عملی با ایران استدعوت هیئت دولت از مردم برای حضور پرشور در راهپیمایی یوم‌الله ۲۲ بهمنافزایش دمای هوا طی سه روز آیندهایران در مذاکرات جاری کاملا جدی است/ یک دیوار بی‌اعتمادی بسیار بزرگ وجود داردصفحه اول روزنامه های امروزاحتمال ارتباط اپستین با سیا
تاریخ :1404/04/02 7:18 AM
شهادت ۹ نفر از نیروهای سپاه یزد
سپاه الغدیر یزد اعلام کرد: در پی تجاوزات امروز عصر رژیم صهیونیستی به ۲ مرکز نظامی در یزد، ۷ کادر سپاه و ۲ سرباز وظیفه به شهادت رسیدند.
به گزارش یکشنبه شب سپاه الغدیر یزد ، تعدادی نیز زخمی شدند که مراحل درمان این عزیزان در حال انجام است.

سپاه یزد اعلام کرد: این اطمینان را به مردم ولایت مدار و شهید پرور استان یزد میدهیم دوشادوش برادران خود در نیروهای مسلح ایران اسلامی تا تنبیه کامل متجاوزان به خاک سرزمینمان ایران عزیز و انتقام گرفتن از خون شهیدانمان از پای نخواهیم نشست.

ایالات متحده آمریکا بامداد روز یکشنبه (یکم تیرماه) با تجاوز به سه سایت هسته‌ای فردو، نطنز و اصفهان، به جنگ نتانیاهو علیه ایران پیوست.

در پی این اقدام، سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه با صدور پیامی تاکید کرد: بر اساس منشور سازمان ملل متحد و مفاد آن که اجازه پاسخ مشروع در چارچوب دفاع از خود را می‌دهد، ایران تمامی گزینه‌ها را برای دفاع از حاکمیت، منافع و مردم خود محفوظ می‌دارد.

سازمان انرژی اتمی نیز در بیانیه‌ای با اعلام اینکه سایت‌های هسته‌ای کشور در فردو، نطنز و اصفهان طی اقدامی وحشیانه و مغایر با قوانین بین‌المللی، به ویژه معاهده عدم اشاعه سلاح‌های اتمی(NPT)، مورد تهاجم دشمنان ایران اسلامی قرار گرفت، تاکید کرد: اجازه‌ نخواهیم داد که مسیر توسعه این صنعت ملی متوقف شود.

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی هم از آغاز دور بیستم حملات ترکیبی موشکی-پهپادی علیه اهداف نظامی و مراکز صنعتی وابسته به صنعت نظامی در شهرهای حیفا و تل آویو خبر داد.

بامداد روز جمعه ۲۳ خردادماه، با آغاز حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به تهران و تعدادی از شهرهای ایران، شماری از فرماندهان نظامی، دانشمندان و مردم غیرنظامی به شهادت رسیدند.
نرم‌افزار اندرویدی مودم‌یار - ModemYar
مرکز خیریه نگهداری معلولین ذهنی نوشیروانی بابل
محک، موسسه خیریه حمایت از کودکان مبتلا به سرطان
شرکت دانش بنیان ابررایانه طبرستان abarsoft.ir
محل تبلیغات شما
نظرات شما
+ نظردهید
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به بصیرآنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright © 2026 BasirOnline website.
All rights reserved. Reproduction is permitted by referring to the source.