جمعه 19 ارديبهشت 1404 - Friday, May 9, 2025
آغاز فصلی تازه برای مازندران با مدیری ماموریت محور/ منطقه آزاد در مسیر تحولاز شیتیل‌خواری تا ژست مطالبه‌گری؛ بازی تکراری پشت پرده‌نشینان ورزش/ رحیم درزی، خار چشم لابی‌گرانِ طردشده!تاراج دارایی مردم قائمشهر/ کارشناسی پرابهام و مزایده مشکوک/ از خصوصی سازی تا سیاسی سازیمدیرانی از جنس تحول؛ کسی که که «مدیریت» را با «مأموریت» یکی می‌داندساری، شهری که مردم برایش تصمیم نمی‌گیرند!/ کارزار قدرت‌مداران یا فرصت مردم؟!بزرگداشت شهید جمهور، از ۲۵ اردیبهشتدرخشش دیپلماسی گردشگری ایرانسفر هیات بلند پایه طالبان به تهرانرفع ضایعات محصولات کشاورزی با پرتودهیبرپایی جشن امام رضایی‌هامرتس صدراعظم آلمان شدبمباران زیرساخت‌های غیرنظامی یمنانصارالله: حملات اسرائیل بی‌پاسخ نخواهد ماندثبت‌سفارش کتب درسی از اول تیرعیادت رئیس رسانه ملی از آیت‌الله‌العظمی نوری همدانیوزش باد شدید در نواحی غرب و جنوب غربسهم استان ها در تصادفات شهریاسرائیل از تصمیم آمریکا درباره یمن مطلع نبوده استشهادت ۲۲ نفر در پی حمله رژیم صهیونیستیدرخشش کشتی‌گیران جوان ایران
تاریخ :1403/12/02 8:02 PM
باید برای گسترش عدالت اجتماعی بیشتر تلاش کنیم‌
رئیس قوه قضاییه با اشاره به مقوله توسعه عدالت اجتماعی و مسئولیت نظام اسلامی و قوه قضاییه در این امر خطیر، گفت: باید برای گسترش عدالت اجتماعی بیشتر تلاش کنیم...
رئیس قوه قضاییه با اشاره به مقوله توسعه عدالت اجتماعی و مسئولیت نظام اسلامی و قوه قضاییه در این امر خطیر، گفت: باید برای گسترش عدالت اجتماعی بیشتر تلاش کنیم.
به گزارش بصیرآنلاین به نقل از مرکز رسانه قوه قضاییه، حجت‌الاسلام‌والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای روز پنجشنبه در نشست با طلاب و روحانیون ستاد قوه قضاییه، با اشاره به اهداف برگزاری نشست‌های هم‌اندیشی در دوره تحول و تعالی قضایی، اظهار کرد: هدف از برپایی این قبیل نشست‌ها، استعدادیابی، هم‌اندیشی و تضارب آراست. در مرحله بعد باید به همکاری و هم‌افزایی برسیم. برای تحمل بار مسئولیت نیاز به همکاری و هم‌افزایی داریم.

رئیس قوه قضاییه افزود: اگر چه تحقق و توسعه عدالت اجتماعی لوازم و ملزوماتی دارد که همه آنها به قوه قضاییه مربوط نمی‌شود؛ جامعه و مردم به‌حق از ما انتظار گسترش عدالت اجتماعی را دارند. در همین راستا، شما کارگزاران و روحانیون شاغل در دستگاه قضا به شیوه و شکل منسجم‌تری نهضت گسترش عدالت اجتماعی را کلید بزنید. توجه کنید اگر نتوانیم عدالت اجتماعی را بسط دهیم در تحقق جامعه اسلامی و تمدن اسلامی نیز توفیق نمی‌یابیم.

رئیس دستگاه قضا، با اشاره به سه گام از اهداف عالی انقلاب اسلامی، افزود: هدف انقلاب اسلامی تحقق نظام اسلامی، جامعه اسلامی و تمدن اسلامی بود. نظام اسلامی را شکل دادیم و در مسیر تکامل آن هستیم؛ در ساخت جامعه اسلامی نیز در نیمه‌های راه و چه بسا قبل‌تر از آن هستیم. پس از تحقق جامعه اسلامی باید تمدن نوین اسلامی را محقق سازیم. پیش‌زمینه و نرم‌افزار همه اینها، خودسازی و اخلاص و پرهیز از زخارف دنیوی است.

رئیس عدلیه تصریح کرد: همه کارگزاران نظام و به طور ویژه کارگزاران روحانی نظام و به طور ویژه‌تر کارگزاران روحانی نظام که در منصب قضا و قضاوت هستند، باید با جهد و همت مضاعف در مسیر خودسازی و اخلاص و پرهیز از زخارف دنیوی باشند. همه ما موظف و مکلف به دوری از تجملات و تشریفات و دنیاطلبی هستیم. توجه کنید که عمل ما از حرف ما مهمتر است. در عمل ثابت کنیم که اعتنایی به تجملات و زخارف دنیوی نداریم.

قاضی‌القضات با اشاره به توطئه‌های دشمنان در راستای مخدوش کردن و تخطئه عوامل مُحدثه و مُبقیه انقلاب اسلامی از جمله سلسله روحانیت، گفت:دشمنان در این تصور هستند که در کشور و جامعه ما گسست نسلی به وقوع پیوسته است، بنابراین درصدد هستند تا نسل جدید و جوان را از عوامل و مولفه‌های انقلاب اسلامی که روحانیت از جمله آنهاست، دور کنند. دشمنان در صدد هستند شأن و جایگاه روحانیت را در نزد نسل جدید مخدوش کنند. در اینجا هوشیاری ما باید دوچندان باشد و هرچه بیشتر و پایدارتر در مسیر خودسازی، اخلاص و پرهیز از تجملات و دنیاطلبی باشیم.

راحت‌طلبی، عافیت‌طلبی و کم‌کاری سم است

محسنی اژه‌ای اظهار کرد: بهره‌مندی از روحیه جهادی و انقلابی از خصیصه‌ها و مولفه‌های اصلی یک روحانی تراز است. راحت‌طلبی، عافیت‌طلبی و کم‌کاری سمّ مهلک است و ما را به اهداف و مقاصد عالی نمی‌رساند. انقلابی‌گری یعنی حرکت و تلاش پیوسته و درجا نزدن. تمام تلاش دشمن زمین‌گیر کردن ماست. نسخه خنثی‌گر این توطئه دشمن، انقلابی‌گری و حرکت بی‌وقفه در مسیر آرمان‌ها است.

رئیس قوه قضاییه با اشاره به اهمیت انسجام و وحدت در عین وجود افکار و سلایق مختلف و متنوع گفت: سلیقه‌ها و افکار، مختلف و متنوع است؛ بایدیکدیگر را تحمل کنیم؛ تفرقه و افتراق ما را به جایی نمی‌رساند. امامین انقلاب بر انسجام و وحدت عمل کارگزاران نظام تاکید داشته و دارند و به کرات و در مقاطع مختلف کارگزاران را از تفرقه و جدایی و نزاع بر حذر داشته‌اند.

وی افزود: روحانیون برای حفظ وحدت و انسجام در جامعه و دوری جامعه از تفرّق و جدایی، باید جلودار و طلایه‌دار بوده و خون‌دل بخورند و جهد کنند تا وحدت در جامعه گسترش یابد.

رئیس عدلیه تصریح کرد: عده‌ای با تعابیری نظیر تندرو و افراطی و عده‌ای نیز به اسم و عنوان انقلابی‌گری، در برخی موارد به تخریب و منکوب کردن دیگران مشغول می‌شوند. یک عده به اسم دفاع از ارزش‌ها و اصول با هرگونه نوگرایی و پیشرفت به مخالفت می‌پردازند و از آن سو، عده‌ای با عنوان دفاع از پیشرفت، توسعه و نوگرایی، دیگران را محکوم و منکوب می‌سازند؛ اینجاست که شیطان و شیطان‌صفتان نفوذ می‌کنند. مگر ما نمی‌گوییم که ممکن است منشأ برخی از مسائل، «نفوذ» باشد؛ خب نفوذ از دل همین اختلافات صورت می‌گیرد.
نرم‌افزار اندرویدی مودم‌یار - ModemYar
مرکز خیریه نگهداری معلولین ذهنی نوشیروانی بابل
محک، موسسه خیریه حمایت از کودکان مبتلا به سرطان
شرکت دانش بنیان ابررایانه طبرستان abarsoft.ir
محل تبلیغات شما
نظرات شما
+ نظردهید
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به بصیرآنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright © 2025 BasirOnline website.
All rights reserved. Reproduction is permitted by referring to the source.