يکشنبه 25 خرداد 1404 - Sunday, June 15, 2025
در دفاع از ایران، برای وطن، همه یکی هستیم/ ایران، آماده‌ترین و مقتدرترین بازیگر منطقهنسل جدید موشک ها هنوز رو نشده است!واکنش بقایی به اظهارات مقامات آلمانیگفت‌وگوی تلفنی پوتین و ترامپآژانس: چهار ساختمان در سایت هسته‌ای اصفهان آسیب دیدندقالیباف: مجلس همچون گذشته پشتیبان نیرو‌های مسلح خواهد بوددورکاری کارکنان دستگاه‌های اجراییاحترام نظامی ملی‌پوشان تنیسانتقال حجاج با بسته هوایی - زمینیایران هیچ‌گاه به دنبال جنگ نبوده، اما در دفاع مقتدرانه از خود تردید نداردسقف اجاره ای که رعایت نمی‌شودصفحه نخست روزنامه‌های امروزهیچ آسیبی به فردو وارد نشده استپالایشگاه تهران در سلامت کامل به سر می‌برد/ انبار آتش‌گرفته شهران فاقد بنزین بودموج دوم حمله موشکی ایران به اسرائیل آغاز شدمردم از ترددهای غیرضروری پرهیز کنندآمریکا شریک جنایت رژیم صهیونیستیعربستان حملات به ایران را محکوم کردقالیباف: وقت، وقت انتقام استهیچ محدودیتی برای پاسخ به صهیونیست‌ها باقی نمانده است
تاریخ :1404/03/25 7:55 AM
ایران هیچ‌گاه به دنبال جنگ نبوده، اما در دفاع مقتدرانه از خود تردید ندارد
رئیس جمهور گفت: ایران هیچ‌گاه به دنبال جنگ و خونریزی نبوده، اما در دفاع مقتدرانه از خود تردیدی ندارد.

مسعود پزشکیان شنبه شب ۲۴ خرداد ۱۴۰۴ در گفت وگوی تلفنی با امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه با اشاره به هم‌زمانی تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران با روند گفت‌و‌گو‌ها و اعتمادزایی در زمینه هسته‌ای اظهار داشت: بنده با شعار وفاق در داخل ایران و تعامل با جهان سرِ کار آمده‌ام، اما رژیم صهیونیستی از همان روز نخست با ترور شهید هنیه به دنبال اخلال در پیشبرد این اهداف داشت.

رئیس جمهور با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران بر اساس مبانی اعتقادی و با تکیه بر فتوای مقام معظم رهبری هرگز به دنبال دستیابی به سلاح هسته‌ای نبوده و نیست، افزود: جمهوری اسلامی ایران همواره آماده بوده از مسیر گفت‌و‌گو و تعامل به تفاهم و توافق برسد، اما متاسفانه قدرت‌های جهانی به جای آنکه استدلال‌های ما را بپذیرند دروغ‌های رژیمی را قبول کردند که به دنبال به آشوب کشیدن منطقه است.

پزشکیان با تاکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران هیچ‌گاه به دنبال جنگ و خونریزی نبوده، اما در دفاع مقتدرانه از خود تردیدی ندارد، تصریح کرد: ترجیح ما همیشه این بوده است مسائل را از طریق دیپلماتیک حل و فصل کنیم، اما اینکه تصور شود جمهوری اسلامی ایران تحت فشار خواسته‌های غیرمنطقی و استاندارد‌های دوگانه را می‌پذیرد یا در ضمن تداوم حملات رژیم صهیونیستی پای میز مذاکره نیز می‌نشیند، تصور باطلی است.

رئیس جمهور تاکید کرد: آمریکایی‌ها همواره و در جریان مذاکرات تاکید می‌کردند که رژیم صهیونیستی بدون هماهنگی و اجازه آنها مرتکب هیچ تجاوزی نخواهد شد و لذا آشکار است که حملات فعلی نیز با هماهنگی و چراغ سبز آمریکا صورت می‌گیرد و اگر آنها بخواهند می‌توانند این رژیم را سرجای خود بنشانند.

فرانسه از قصد اسرائیل برای حمله به ایران اطلاعی نداشت

رئیس جمهور فرانسه نیز در این گفت‌وگوی تلفنی با بیان اینکه فرانسه آماده است تا در روند حل و فصل مسئله هسته‌ای همکاری فعالانه‌تری داشته باشد، اظهار داشت: فرانسه از قصد اسرائیل برای حمله به ایران اطلاعی نداشت و مشارکتی نیز در این زمینه نداشته است، لذا امیدواریم این اتفاقات لطمه‌ای بر همکاری‌ها و روابط فیمابین وارد نکند.

وی افزود: فرانسه همچنین در قبال حملات اسرائیل به غزه موضع سرسختانه‌ای داشته و این رویکرد را همچنان حفظ کرده است.
نرم‌افزار اندرویدی مودم‌یار - ModemYar
مرکز خیریه نگهداری معلولین ذهنی نوشیروانی بابل
محک، موسسه خیریه حمایت از کودکان مبتلا به سرطان
شرکت دانش بنیان ابررایانه طبرستان abarsoft.ir
محل تبلیغات شما
نظرات شما
+ نظردهید
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به بصیرآنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright © 2025 BasirOnline website.
All rights reserved. Reproduction is permitted by referring to the source.