دوشنبه 20 مرداد 1404 - Monday, August 11, 2025
زنگ خطر در خون‌رسانی مازندران/ نامه معاون سازمان انتقال خون کشور و سکوت مدیریتی در مازندرانخروج بیش از ۲.۵ میلیون زائر از کشورایران نایب‌قهرمان شدآزمون برنده توپ طلای اماراتما در طول جنگ ۱۲ روزه به بازدارندگی فعال دست پیدا کردیمپیشنهاد اوکراین با پیشنهاد آتش‌بسایران مصوبه اخیر کابینه رژیم صهیونیستی مبنی بر اشغال کامل نوار غزه را محکوم کردروز خبرنگار؛ روز پایداری، پرسش و روشنگری/ ما هنوز ایستاده‌ایم، به احترام حقیقتپوست خربزه‌ای به‌نام «ترکیب هیات رئیسه»/ بازی‌های قدرت یا چرخش‌های مدیریتی؟شکایت جالب علیه رسانه منتقد در مازندران/ نماینده بابلسر مسئولیت حمایت‌های پشت‌پرده از مدیران ناکارآمد را می‌پذیرد؟دست رد چین به سینه آمریکا: از ایران نفت می‌خریمرئیس‌جمهور وارد کشورمان شدحریمی برای شهر تهران نمانده استاز ایراد تا اصلاح: تحلیل اثرات نظارت شورای نگهبان بر قانون مالیات بر سوداگری و سفته‌بازیگمان می‌کردند می‌توانند صدای جمهوری اسلامی ایران را قطع کنندباطنی، سخاوی و سعادتی در جمع بهترین‌هامیزان مطالبات صندوق توسعه ملیعدم کمبود امکانات خدماتی و دارویی/ شهدای دفاع مقدس ۱۲ روزه سند مظلومیت مردم ایران استتصویب ماده ۱۱ لایحه حمایت از ایرانیان خارج از کشور؛ گامی مهم برای بازگشت ایرانیانمعاون گروسی طی ۱۰ روز آینده به تهران می‌آید
تاریخ :1404/05/15 12:45 PM
شکایت جالب علیه رسانه منتقد در مازندران/ نماینده بابلسر مسئولیت حمایت‌های پشت‌پرده از مدیران ناکارآمد را می‌پذیرد؟
در حالی که جامعه رسانه‌ای کشور برای پاسداشت روز خبرنگار آماده می‌شود، رسانه بصیرآنلاین با شکایت مدیرکل انتقال خون این استان مواجه شده است که این موضوع را به فال نیک می گیریم...
در حالی که جامعه رسانه‌ای کشور برای پاسداشت روز خبرنگار آماده می‌شود، رسانه بصیرآنلاین با شکایت مدیرکل انتقال خون این استان مواجه شده است.

این رسانه که در ماه‌های گذشته، با استناد به شنیده‌ها، شواهد میدانی، دغدغه‌های افکار عمومی و داده‌های موجود، اقدام به انتشار یادداشت‌ها و گزارش‌های انتقادی در خصوص عملکرد اداره کل انتقال خون مازندران کرده بود، اکنون در موقعیتی قرار گرفته که به جای دریافت پاسخ یا شفاف‌سازی، با پیگیری‌های قضایی مواجه شده است.

نکته قابل تأمل اینکه، تا این لحظه، هیچ پاسخ رسمی یا تکذیبیه از سوی شاکی یا اداره کل مربوطه به رسانه مذکور ابلاغ نشده است؛ امری که بر ابهام ماهیت این شکایت و رویکرد فشار رسانه‌ای افزوده است.

افکار عمومی حق دارد بداند؛ شکایت علیه کدام پرسش‌ها صورت گرفته است؟

برخی از سؤالات منتشرشده که گویا زمینه‌ساز این شکایت شده‌اند عبارت بودند از:
چرا نیروهای حفاظت فیزیکی انتقال خون بدون جایگزین و بدون اطلاع‌رسانی، کنار گذاشته شدند؟
آیا پلاکت‌های تولیدی در برخی پایگاه‌های انتقال خون مازندران استانداردهای لازم را دارند؟
اگر گزارش‌هایی درباره کیفیت پایین برخی فرآورده‌های خونی وجود دارد، چرا وزارت بهداشت، استانداری و نماینده مردم سکوت کرده‌اند؟
چرا نماینده محترم مردم بابلسر و فریدونکنار در مجلس شورای اسلامی که گفته می‌شود از حامیان جدی و تأثیرگذار مدیرکل انتقال خون مازندران است، هیچ واکنشی به این مسائل نشان نمی‌دهد؟
آیا افکار عمومی حق ندارد بداند پشت پرده این انتصابات و حمایت‌های سیاسی چه می‌گذرد؟
نماینده‌ای که پزشک است، اما در برابر جان بیماران سکوت کرده؟

بر اساس شنیده ها یکی از نکات پررنگ در این ماجرا، نقش دکتر باقرزاده، نماینده مردم شریف بابلسر و فریدونکنار در حمایت از مدیرکل انتقال خون مازندران است.

بنا بر اطلاعات رسیده و فضای عمومی، نام این نماینده بارها به‌عنوان حامی و لابی‌گر انتصاب و تثبیت مدیریتی مطرح شده است، بدون آنکه واکنشی رسمی از سوی وی برای روشن‌سازی یا پاسخ به مطالبات مردمی ارائه شود.

آیا دکتر باقرزاده به‌عنوان پزشکی آشنا به حساسیت‌های حوزه خون و سلامت، مسئولیت اخلاقی و اجتماعی در قبال این سکوت نگران‌کننده را نمی‌پذیرد؟
آیا سکوت ایشان در برابر گزارش‌های منتشرشده درباره کیفیت پلاکت‌ها، برکناری بدون جایگزین نیروهای حفاظتی و سایر ضعف‌ها، تأییدی ضمنی بر این بی‌تفاوتی‌ها نیست؟
اگر نماینده‌ای از مردم رأی گرفته، چگونه می‌تواند از رسانه‌ای که صدای همین مردم است، چشم‌پوشی کند؟

رسانه زیر بار تهدید نمی‌رود
این رسانه، بر اساس اصل ۲۴ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران و ماده ۲ قانون مطبوعات، صرفاً در راستای رسالت آگاهی‌بخشی و در چارچوب‌های قانونی اقدام به طرح سؤالات، نقدهای سازنده و مطالبه از مسئولان کرده است.

اینکه برخی مسئولان استانی به‌جای پاسخگویی، گفت‌وگو یا اصلاح رویه‌ها، از ابزار شکایت برای خاموش‌کردن صدای منتقد استفاده می‌کنند، نگران‌کننده و خطرناک است.
زیرا معنای آن چیزی نیست جز امنیتی‌سازی نقد و مقابله با شفافیت.

در همین راستا، این رسانه اعلام می‌دارد:
مطالب منتشرشده بر پایه دغدغه‌های مردمی و در چارچوب قانون تهیه شده‌اند.
هیچ‌گونه توهین، افترا یا نشر اکاذیبی در مطالب انجام نشده است.
بارها از مدیرکل محترم انتقال خون مازندران و همچنین نماینده محترم بابلسر، برای شفاف‌سازی و ارائه توضیح درخواست کرده‌ایم که بی‌پاسخ مانده‌اند.

دعوت به پاسخگویی، نه سکوت
ما به‌عنوان رسانه‌ای مستقل، مردمی و مسئول، از:
سازمان انتقال خون ایران
وزارت بهداشت و درمان
سازمان بازرسی کل کشور
اطلاعات سپاه
اداره کل اطلاعات
دیوان محاسبات
و شخص استاندار محترم مازندران

تقاضا داریم نسبت به این موضوع حساس که با جان بیماران و اعتماد عمومی گره خورده، ورود فوری و شفاف داشته باشند و اجازه ندهند با استفاده از اهرم‌های فشار، فضای رسانه‌ای استان دچار انسداد شود.

رسانه می‌پرسد، مردم می‌دانند، ما سکوت نمی‌کنیم

در پایان، این رسانه تأکید می‌کند:

📌 ما از مطالبه‌گری عقب‌نشینی نمی‌کنیم
📌 ما در برابر شکایت‌ها نگران نیستیم، در برابر سکوت مسئولان نگرانیم
📌 ما صدای مردم هستیم و از مسیر قانون به مسیرمان ادامه خواهیم داد

در آستانه روز خبرنگار، شاید این اتفاق بهترین نشانه باشد از اینکه هنوز هم رسانه‌هایی هستند که ترجیح می‌دهند «بپرسند» تا «بپسندند» و «افشا کنند» تا «تبریک بگویند».

محمود احمدی
مدیرمسئول

نرم‌افزار اندرویدی مودم‌یار - ModemYar
مرکز خیریه نگهداری معلولین ذهنی نوشیروانی بابل
محک، موسسه خیریه حمایت از کودکان مبتلا به سرطان
شرکت دانش بنیان ابررایانه طبرستان abarsoft.ir
محل تبلیغات شما
نظرات شما
+ نظردهید
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به بصیرآنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright © 2025 BasirOnline website.
All rights reserved. Reproduction is permitted by referring to the source.