چهارشنبه 22 مهر 1405 - Wednesday, October 14, 2026
تاریخ :1405/07/22 8:21 AM
کاهش ۴۲ درصدی درآمد‌های قطر
امیر قطر اعلام کرد درآمد‌های کل این کشور در نیمه نخست سال ۲۰۲۶، ۴۲ درصد کاهش یافته است.

شیخ تمیم بن حمد آل ثانی، امیر قطر اعلام کرد درآمد‌های کل این کشور در نیمه نخست سال ۲۰۲۶ در پی آسیب‌دیدن تأسیسات انرژی و اختلال در صادرات گاز طبیعی ۴۲ درصد کاهش یافته است.

امیر قطر روز سه‌شنبه در سخنرانی خود در مجلس شورای این کشور گفت بسته‌ شدن تنگه هرمز و خسارت مستقیم به برخی تأسیسات انرژی در شهر صنعتی رأس لفان، بخش قابل‌توجهی از صادرات این کشور را مختل کرده است.

وی افزود هزینه‌های عمومی دولت قطر در همین دوره ۱۴ درصد کاهش یافته، اما این کاهش بدون لطمه‌زدن به خدمات اساسی و اولویت‌های توسعه‌ای انجام شده است.

قطر یکی از بزرگ‌ترین صادرکنندگان گاز طبیعی مایع در جهان است و حدود یک‌پنجم عرضه جهانی این محصول را تأمین می‌کند؛ ازاین‌رو، هرگونه اختلال در تولید و صادرات گاز این کشور می‌تواند بر بازار‌های جهانی انرژی و مصرف‌کنندگان تأثیر بگذارد.
نرم‌افزار اندرویدی مودم‌یار - ModemYar
مرکز خیریه نگهداری معلولین ذهنی نوشیروانی بابل
محک، موسسه خیریه حمایت از کودکان مبتلا به سرطان
شرکت دانش بنیان ابررایانه طبرستان abarsoft.ir
محل تبلیغات شما
نظرات شما
+ نظردهید
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به بصیرآنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright © 2026 BasirOnline website.
All rights reserved. Reproduction is permitted by referring to the source.