پنجشنبه 11 ارديبهشت 1404 - Thursday, May 1, 2025
کارگران، مجاهدان خاموش در صفوف تولید و ترقی کشورکارگروه سلامت مازندران دوباره فعال شد‌میانکاله، قربانی سودجویی یا قهرمان مقاومت؟/ مسیر توسعه مازندران از دل خاک و دریا می‌گذرد، نه دود و فنسروشنگری در مورد نقش تأمین‌کنندگان تسلیحات شیمیایی برای صدام در دستور کار استاکسپو 2025 در ژاپن؛ دروازه‌ای برای آینده۶ تمرین برای تعادل بدندر هر ویزیت از پزشک بپرسیددو خواسته مهم کارگران در هفته کارگراسترداد کلاهبردار ۸۶۰ هزار دلاری به کشوراستقبال از غرفه ایران در نمایشگاه دبیتحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران و چینپرمصرف‌ها نقره داغ می‌شوند۱۱ اردیبهشت، زمان انتخابات شوراهایارانه ۷۵۰ هزار نفر قطع شده استکشف اولین کتیبه دوران ساسانیاینوتکس ۲۰۲۵ آغاز شد/ نوآوری و کارآفرینی در یک نمایشگاه بزرگ جهانیهمسان‌سازی ۹۸ درصد بازنشستگانروند افزایش نسبی دمای هوا در کشوراجتماع ۱۲ هزار نفری «دختران آرمانی»آغاز اعزام زائران حج از ۱۳ اردیبهشت
تاریخ :1402/06/26 7:48 AM
قند و شکر، یکی از عوامل گرفتگی عروق
مصرف بیش از حد قند و شکر، به صورت چربی در اطراف قلب و شکم ذخیره می‌شود که می‌تواند برای سلامتی مضر باشد.

بر اساس تحقیقی که در مجله انجمن قلب و عروق اروپا (ESC) منتشر شد، در صورت استفاده بیش از حد قند و شکر، مازاد آن به چربی تبدیل و ذخیره می‌شود؛ این بافت چربی که در اطراف قلب و شکم قرار دارد، مواد شیمیایی را در بدن آزاد می‌کند که می‌تواند برای سلامتی مضر باشد.

محققان در این مطالعه مشاهده‌ای، نوشیدنی‌های شیرین‌شده با شکر (مانند نوشابه‌ها، نوشیدنی‌های میوه‌ای، نوشیدنی‌های انرژی‌زا) و هم قند اضافه‌شده به غذا‌ها و نوشیدنی‌ها را برای شیرینی (مثلاً هنگام پخت و پز یا در غذا‌های فرآوری‌شده) بررسی و ارتباط بین مصرف طولانی مدت قند و ذخایر چربی در اطراف قلب و سایر اندام‌ها را تجزیه و تحلیل کردند.

محققان در این تحقیق مصرف غذا و نوشیدنی ۳ هزار و ۷۰ شرکت کننده سالم ۱۸ تا ۳۰ سال را در یک دوره ۲۰ ساله (۱۹۸۵ تا ۲۰۰۵) اندازه گیری کردند؛ پس از ۲۵ سال (در سال ۲۰۱۰) نیزتوموگرافی کامپیوتری (CT) اسکن قفسه سینه و شکم برای اندازه گیری حجم چربی در شکم و اطراف قلب انجام شد.

بر اساس نتایج این تحقیق مصرف شکر در دوره ۲۰ ساله با حجم چربی در مراحل بعدی زندگی ارتباط داشت و مصرف بیشتر نوشیدنی‌های شیرین شده با شکر و شکر افزوده شده به صورت گام به گام به ذخیره چربی بیشتر در اطراف اندام‌ها ارتباط دارد.

لین استفن نویسنده این تحقیق از دانشکده بهداشت عمومی دانشگاه مینه‌سوتا، توصیه کرد میزان شکر اضافه شده مصرفی در روز کاهش یابد و افراد به جای نوشیدنی‌های شیرین، آب بخورند و میان‌وعده‌های سالم‌تر را به جای غذا‌های غنی از قند افزوده مانند کیک انتخاب کنند.

این محقق گفت: همه باید برچسب‌های مواد غذایی را بخوانند تا میزان شکر اضافه شده در چیزی که می‌خرند، بررسی کنند؛ آگاهی بیشتر از قند پنهان کمک می‌کند تا میزان استفاده از شکر کاهش یاید.

نرم‌افزار اندرویدی مودم‌یار - ModemYar
مرکز خیریه نگهداری معلولین ذهنی نوشیروانی بابل
محک، موسسه خیریه حمایت از کودکان مبتلا به سرطان
شرکت دانش بنیان ابررایانه طبرستان abarsoft.ir
محل تبلیغات شما
نظرات شما
+ نظردهید
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به بصیرآنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright © 2025 BasirOnline website.
All rights reserved. Reproduction is permitted by referring to the source.