جمعه 19 ارديبهشت 1404 - Friday, May 9, 2025
آغاز فصلی تازه برای مازندران با مدیری ماموریت محور/ منطقه آزاد در مسیر تحولاز شیتیل‌خواری تا ژست مطالبه‌گری؛ بازی تکراری پشت پرده‌نشینان ورزش/ رحیم درزی، خار چشم لابی‌گرانِ طردشده!تاراج دارایی مردم قائمشهر/ کارشناسی پرابهام و مزایده مشکوک/ از خصوصی سازی تا سیاسی سازیمدیرانی از جنس تحول؛ کسی که که «مدیریت» را با «مأموریت» یکی می‌داندساری، شهری که مردم برایش تصمیم نمی‌گیرند!/ کارزار قدرت‌مداران یا فرصت مردم؟!بزرگداشت شهید جمهور، از ۲۵ اردیبهشتدرخشش دیپلماسی گردشگری ایرانسفر هیات بلند پایه طالبان به تهرانرفع ضایعات محصولات کشاورزی با پرتودهیبرپایی جشن امام رضایی‌هامرتس صدراعظم آلمان شدبمباران زیرساخت‌های غیرنظامی یمنانصارالله: حملات اسرائیل بی‌پاسخ نخواهد ماندثبت‌سفارش کتب درسی از اول تیرعیادت رئیس رسانه ملی از آیت‌الله‌العظمی نوری همدانیوزش باد شدید در نواحی غرب و جنوب غربسهم استان ها در تصادفات شهریاسرائیل از تصمیم آمریکا درباره یمن مطلع نبوده استشهادت ۲۲ نفر در پی حمله رژیم صهیونیستیدرخشش کشتی‌گیران جوان ایران
تاریخ :1403/11/14 1:46 PM
دو پرتاب فضایی تا پایان بهمن ماه
امیر نصیرزاده گفت: فضا، محور علم و آینده دنیا خواهد بود و لازم است با سرعت بیشتری عقب‌ماندگی‌ها در این حوزه را جبران کنیم.
امیر سرتیپ خلبان عزیز نصیرزاده در مراسم بزرگداشت روز فناوری فضایی اظهار کرد: هر کس مجهز به علم است قدرت دست او خواهد بود. غربی‌ها علم را سلطان می‌دانند تا بر طبیعت و محیط مادی تسلط پیدا کنند، اما ما علم را سلطان می‌دانیم برای تنظیم روابط عادلانه بین انسان‌ها و کشور‌ها و برای رقابت سالم با رقبا و تحت سلطه قرار نگرفتن؛ بنابراین بسیار ضروری است که در همه زمینه‌ها رشد و توسعه پیدا کنیم.

به گفته امیر نصیرزاده، فضا، محور علم و آینده دنیا خواهد بود. به اندازه کافی در این حوزه عقب هستیم، بنابراین لازم است با سرعت بیشتری عقب‌ماندگی‌ها را جبران کنیم. ارتباط خوبی بین وزارت دفاع و ارتباطات و نیروی هوافضای سپاه و شرکت‌های دانش‌بنیان و شرکت‌های خصوصی شکل گرفته است.

وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح بیان کرد: وزارت دفاع با بیش از ۷۰۰۰ شرکت در ارتباط است و ما با بیش از ۱۳۰۰ شرکت همکاری نزدیک داریم. دانشمندان کشورمان این فرصت را دارند تا علم و دانش خود را برای تقویت و توسعه کشور به کار بگیرند. ما با پرتاب ماهواره‌بر شروع کردیم و خلاء را تشخیص دادیم، چون با پرتاب ماهواره ایرانی مخالفت شد. در سال ۱۳۷۷ طرح‌های اولیه تهیه شد و ۱۰ سال بعد ماهواره‌بر سفیر را به فضا پرتاب کردیم و اکنون قائم ۱۰۰ و سیمرغ ماموریت‌های‌شان را بدون خطا انجام دادند. در سامانه‌های کنترلی و ناوبری و زیرزمینی پیشرفت‌هایی داشته‌ایم که البته قابل تبادل با دنیا است.

به گفته امیر سرتیپ خلبان نصیرزاده، تا پایان بهمن‌ماه دو پرتاب دیگر نیز انجام می‌دهیم و به بلوک انتقال مداری دسترسی پیدا می‌کنیم. ماهواره‌بر سریر سنگین‌ترین بار ماهواره‌ای را به فضا پرتاب خواهد داد. در محضر رئیس‌جمهور قول می‌دهم در این حوزه پیشرفت‌های قابل توجهی را در این دولت انجام دهیم.
نرم‌افزار اندرویدی مودم‌یار - ModemYar
مرکز خیریه نگهداری معلولین ذهنی نوشیروانی بابل
محک، موسسه خیریه حمایت از کودکان مبتلا به سرطان
شرکت دانش بنیان ابررایانه طبرستان abarsoft.ir
محل تبلیغات شما
نظرات شما
+ نظردهید
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به بصیرآنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright © 2025 BasirOnline website.
All rights reserved. Reproduction is permitted by referring to the source.