يکشنبه 22 تير 1404 - Sunday, July 13, 2025
بارش سیل و باران در نواحی شرقی کشورکاهش نرخ بلیت پرواز‌های اربعیندولت ۱۰۰ میلیارد تومان برای جبران خسارات کامیون‌داران تخصیص دادبرندگان جشنواره کارلووی واریمقامات اروپایی چه واکنشی به تهدید‌های تعرفه‌ای ترامپ نشان دادند؟ایران هیچ‌گونه پیشنهادی از روسیه در خصوص توقف غنی‌سازی اورانیوم دریافت نکرده استپیاتزا: هفته سختی در پیش استصفحه نخست روزنامه‌های امروزهمسرم نیمای سابق نبود/ او برای شهادت آماده بودحمایت از تسهیل فعالیت‌های بخش خصوصی در زمینه توسعه انرژی‌های تجدیدپذیردرخواست از مدیرعامل سازمان انتقال خون/ جان مردم گروگان لابی سیاسی/ مازندران زیر تیغ کمبود خون/ تهدید رسانه، پاسخ بحران نیستفاجعه‌ای خاموش در مازندران/ ذخایر خونی در مرز بحران/ مدیرکل انتقال خون پاسخ دهدخیانت از وین، ترور در تهران؛ آژانس شریک جنایت علیه ملت ایران!دغدغه‌ای در صادرات نفت نداریمنیرو‌های مسلح هیچگاه دچار از هم پاشیدگی نخواهند شدسازوکار دولت برای جبران آسیب‌های جنگحملات آمریکا برنامه هسته‌ای ایران را تا دو سال عقب انداختآمریکا خواستار از سرگیری همکاری ایران با آژانس شدمراسم عزاداری در حسینیه امام خمینی (ره)نیروهای مسلح ایران آماده مقابله با هر حرکت رژیم صهیونیستی و حامیان آن هستند
تاریخ :1403/11/14 1:46 PM
دو پرتاب فضایی تا پایان بهمن ماه
امیر نصیرزاده گفت: فضا، محور علم و آینده دنیا خواهد بود و لازم است با سرعت بیشتری عقب‌ماندگی‌ها در این حوزه را جبران کنیم.
امیر سرتیپ خلبان عزیز نصیرزاده در مراسم بزرگداشت روز فناوری فضایی اظهار کرد: هر کس مجهز به علم است قدرت دست او خواهد بود. غربی‌ها علم را سلطان می‌دانند تا بر طبیعت و محیط مادی تسلط پیدا کنند، اما ما علم را سلطان می‌دانیم برای تنظیم روابط عادلانه بین انسان‌ها و کشور‌ها و برای رقابت سالم با رقبا و تحت سلطه قرار نگرفتن؛ بنابراین بسیار ضروری است که در همه زمینه‌ها رشد و توسعه پیدا کنیم.

به گفته امیر نصیرزاده، فضا، محور علم و آینده دنیا خواهد بود. به اندازه کافی در این حوزه عقب هستیم، بنابراین لازم است با سرعت بیشتری عقب‌ماندگی‌ها را جبران کنیم. ارتباط خوبی بین وزارت دفاع و ارتباطات و نیروی هوافضای سپاه و شرکت‌های دانش‌بنیان و شرکت‌های خصوصی شکل گرفته است.

وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح بیان کرد: وزارت دفاع با بیش از ۷۰۰۰ شرکت در ارتباط است و ما با بیش از ۱۳۰۰ شرکت همکاری نزدیک داریم. دانشمندان کشورمان این فرصت را دارند تا علم و دانش خود را برای تقویت و توسعه کشور به کار بگیرند. ما با پرتاب ماهواره‌بر شروع کردیم و خلاء را تشخیص دادیم، چون با پرتاب ماهواره ایرانی مخالفت شد. در سال ۱۳۷۷ طرح‌های اولیه تهیه شد و ۱۰ سال بعد ماهواره‌بر سفیر را به فضا پرتاب کردیم و اکنون قائم ۱۰۰ و سیمرغ ماموریت‌های‌شان را بدون خطا انجام دادند. در سامانه‌های کنترلی و ناوبری و زیرزمینی پیشرفت‌هایی داشته‌ایم که البته قابل تبادل با دنیا است.

به گفته امیر سرتیپ خلبان نصیرزاده، تا پایان بهمن‌ماه دو پرتاب دیگر نیز انجام می‌دهیم و به بلوک انتقال مداری دسترسی پیدا می‌کنیم. ماهواره‌بر سریر سنگین‌ترین بار ماهواره‌ای را به فضا پرتاب خواهد داد. در محضر رئیس‌جمهور قول می‌دهم در این حوزه پیشرفت‌های قابل توجهی را در این دولت انجام دهیم.
نرم‌افزار اندرویدی مودم‌یار - ModemYar
مرکز خیریه نگهداری معلولین ذهنی نوشیروانی بابل
محک، موسسه خیریه حمایت از کودکان مبتلا به سرطان
شرکت دانش بنیان ابررایانه طبرستان abarsoft.ir
محل تبلیغات شما
نظرات شما
+ نظردهید
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به بصیرآنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright © 2025 BasirOnline website.
All rights reserved. Reproduction is permitted by referring to the source.