سه شنبه 24 تير 1404 - Tuesday, July 15, 2025
مدیرکل با سابقه محکومیت کیفری؛ مازندران چگونه به بحران رسید؟سفر عراقچی به چینحضور رئیس‌جمهوری در وزارت نفتدریافت بیش از ۴۵۰ هزار کارت کنکوروزیر کشور پاکستان وارد تهران شدترامپ تماشاگر فینال جام جهانی باشگاه‌هاپیش فروش بلیت اتوبوس اربعینقهرمانی تاریخی سینر در ویمبلدونکشف قطعات پهپاد رژیم صهیونیستیآزادکاران جوان ایرانی بر بام آسیاانصاری: تالاب صالحیه، کانون اصلی گردوغبار تهران و کرج استایران زیاده خواهی را نمی‌پذیرد/ مواضع اصولی خود در مذاکرات را تغییر نمی‌دهیمچلسی ۳ - ۰ پاری سن ژرمنسرویس مخفی نتوانست مانع از سوءقصد به جان ترامپ شوددستور رئیس‌جمهور برای تشکیل کارگروه تخصصی مقابله با پدیده گرد و غبارشکاف عمیق در قلب آمریکا: اپستین، ترامپ، ماسک و سراب عدالتبارش سیل و باران در نواحی شرقی کشورکاهش نرخ بلیت پرواز‌های اربعیندولت ۱۰۰ میلیارد تومان برای جبران خسارات کامیون‌داران تخصیص دادبرندگان جشنواره کارلووی واری
تاریخ :1404/01/01 1:38 PM
جدیدترین شگرد‌های کلاهبرداری تلفنی
معاون فرهنگی پلیس فتا، باهشدار نسبت به جدیدترین شگرد‌های کلاهبرداری تلفنی، از شهروندان خواست در برابرتماس‌های مشکوک، هوشیاری بیشتری داشته باشند.
سرهنگ جواد مختار رضایی معاون فرهنگی پلیس فتا، در تشریح این خبر اظهار داشت: کلاهبرداران با مهندسی اجتماعی و استفاده از شماره‌های ثابت ظاهراً معتبر که به سیستم‌های تلفن گویا متصل‌اند، تلاش می‌کنند اعتماد قربانیان را جلب کنند. این شماره‌ها در ظاهر متعلق به سازمان‌های رسمی و معتبر هستند، اما تماس‌ها در نهایت به تلفن همراه کلاهبرداران هدایت شده و اطلاعات حساس افراد به‌راحتی در اختیار آنها قرار می‌گیرد.

این مقام مسئول گفت: ضمن اشاره به برخی سناریو‌های این کلاهبرداری‌ها افزود: آنها معمولاً با دلایلی همچون “برنده شدن جوایز در یک مسابقه”، “ایجاد مشکل در حساب بانکی” یا پیام‌هایی فریبنده مانند “فعال‌سازی خدمات دولتی”، سعی دارند حس اضطرار یا اعتماد قربانی را برانگیزند. سپس از او می‌خواهند کدی که به تلفن همراهش ارسال شده را اعلام کند. این کد‌ها ابزار دسترسی آنها به حساب‌های بانکی، شبکه‌های اجتماعی یا اطلاعات خصوصی قربانی خواهند بود.

معاون فرهنگی و اجتماعی پلیس فتا ادامه داد: یکی از تاکتیک‌های رایج این دسته از کلاهبرداران، ارائه شماره ثابت با تلفن گویاست. این سیستم‌ها به‌گونه‌ای طراحی شده‌اند که با یک مکالمه حرفه‌ای، باورپذیر به نظر می‌رسند. اما پس از ایجاد اعتماد اولیه، تماس به تلفن همراه کلاهبرداران انتقال داده شده و قربانی هیچ‌گاه متوجه نمی‌شود که در دام آنها گرفتار شده است.

رضایی با تأکید بر اینکه هیچ نهاد دولتی یا سازمان معتبر از طریق تماس تلفنی درخواست اطلاعات حساس یا کد‌های ارسال‌شده به تلفن همراه را نمی‌کند، به شهروندان توصیه کرد: اگر با چنین تماس‌هایی مواجه شدید، به هیچ وجه کد یا اطلاعات شخصی خود را در اختیار قرار ندهید. همیشه برای بررسی صحت این تماس‌ها از وب‌سایت‌ها یا شماره‌های رسمی سازمان‌ها استفاده کنید.

وی در پایان از شهروندان خواست: در صورت دریافت تماس‌های مشکوک، این موارد را بلافاصله به پلیس فتا گزارش دهید. برای این منظور می‌توانید به وب‌سایت پلیس فتا به آدرس www.fata.gov.ir مراجعه کرده و یا با شماره ۰۹۶۳۸۰ مرکز امداد و فوریت‌های سایبری پلیس فتا تماس حاصل کنید. هوشیاری و اطلاع‌رسانی به‌موقع، بهترین راهکار برای جلوگیری از این گونه کلاهبرداری‌ها است.
نرم‌افزار اندرویدی مودم‌یار - ModemYar
مرکز خیریه نگهداری معلولین ذهنی نوشیروانی بابل
محک، موسسه خیریه حمایت از کودکان مبتلا به سرطان
شرکت دانش بنیان ابررایانه طبرستان abarsoft.ir
محل تبلیغات شما
نظرات شما
+ نظردهید
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به بصیرآنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright © 2025 BasirOnline website.
All rights reserved. Reproduction is permitted by referring to the source.