پنجشنبه 11 ارديبهشت 1404 - Thursday, May 1, 2025
کارگران، مجاهدان خاموش در صفوف تولید و ترقی کشورکارگروه سلامت مازندران دوباره فعال شد‌میانکاله، قربانی سودجویی یا قهرمان مقاومت؟/ مسیر توسعه مازندران از دل خاک و دریا می‌گذرد، نه دود و فنسروشنگری در مورد نقش تأمین‌کنندگان تسلیحات شیمیایی برای صدام در دستور کار استاکسپو 2025 در ژاپن؛ دروازه‌ای برای آینده۶ تمرین برای تعادل بدندر هر ویزیت از پزشک بپرسیددو خواسته مهم کارگران در هفته کارگراسترداد کلاهبردار ۸۶۰ هزار دلاری به کشوراستقبال از غرفه ایران در نمایشگاه دبیتحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران و چینپرمصرف‌ها نقره داغ می‌شوند۱۱ اردیبهشت، زمان انتخابات شوراهایارانه ۷۵۰ هزار نفر قطع شده استکشف اولین کتیبه دوران ساسانیاینوتکس ۲۰۲۵ آغاز شد/ نوآوری و کارآفرینی در یک نمایشگاه بزرگ جهانیهمسان‌سازی ۹۸ درصد بازنشستگانروند افزایش نسبی دمای هوا در کشوراجتماع ۱۲ هزار نفری «دختران آرمانی»آغاز اعزام زائران حج از ۱۳ اردیبهشت
تاریخ :1404/01/30 7:31 AM
ارتش ایران، نیرویی ضداستکباری
به گفته نماینده ولی فقیه در کردستان، بخش‌هایی از ارتش در زمان طاغوت در خدمت استکبار بود اما امروز ارتش جمهوری اسلامی یک نیروی ضداستکباری است.
حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالرضا پورذهبی در مراسم رژه نیرو‌های مسلح  اظهار کرد: ارتش جمهوری اسلامی ایران آراسته به ویژگی‌های معنویت، فرهنگ و فضیلت در حراست از انقلاب و ایران اسلامی است.

وی با بیان اینکه ارتش از عوامل پیروزی انقلاب بود که با پیوستن به مردم، انقلاب اسلامی را رقم زد، تاکید کرد: امروز ارتش، سپاه، بسیج و سربازان گمنام امام زمان (عج) امنیت کشور را در بالاترین سطح رقم زده‌اند.

نماینده ولی فقیه در کردستان، از ارتش جمهوری اسلامی به عنوان یک نیروی مردمی یاد کرد و گفت: هشت سال دفاع مقدس از افتخارات ارتش و جان فشانی این نیروی انقلابی است و در سال‌های اخیر نیز در حوادث و بلایای طبیعی، به مردم کمک کردند.

امنیت عامل پیشرفت کشور

استاندار کردستان هم در این مراسم گفت: آمادگی نیرو‌های مسلح از جمله ارتش، از مهمترین عوامل بازدارنده در برابر تهدیدات  دشمنان بوده است.

آرش زره‌تن لهونی با بیان اینکه دلاورمردان ارتش در پیروزی انقلاب نقشی اساسی داشتند و بعد از انقلاب نیز در دوران دفاع مقدس، در کنار سایر نیرو‌ها جانانه از این آب و خاک دفاع کردند، رژه اقتدار نیرو‌های مسلح را پیام صلابت و آمادگی اعلام کرد.

استاندار کردستان با قدردانی از تلاش شبانه روزی نیرو‌های مسلح، افزود: امنیت بالای امروز در کشور و استان کردستان به واسطه این تلاش‌ها حاکم است.

لهونی با تاکید بر اینکه امنیت اساسی‌ترین عامل پیشرفت کشور است، گفت مقدمه و اساس توسعه همه جانبه در کشور، امنیت پایدار است‌.

وی یادآور شد: امنیت پایدار هم جز با همراهی مردم و آمادگی نیرو‌های مسلح امکان پذیر نیست.

فرمانده قرارگاه عملیاتی لشکر ۲۸ پیاده کردستان هم ایدر این مراسم گفت: مردانی از جنس ایمان و ایثار که در صفوف ارتش و سپاه، در استان به مردم خدمت می‌کنند.

امیر سرتیپ دوم جابر آبادزردشتی، افزود: ارتش در کنار سایر قوا، در برابر تهدید‌های دشمنان ایستاده است و اجازه نمی‌دهد یک وجب از خاک ایران اسلامی به دست دشمن بیفتد.

نرم‌افزار اندرویدی مودم‌یار - ModemYar
مرکز خیریه نگهداری معلولین ذهنی نوشیروانی بابل
محک، موسسه خیریه حمایت از کودکان مبتلا به سرطان
شرکت دانش بنیان ابررایانه طبرستان abarsoft.ir
محل تبلیغات شما
نظرات شما
+ نظردهید
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به بصیرآنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright © 2025 BasirOnline website.
All rights reserved. Reproduction is permitted by referring to the source.