پنجشنبه 11 ارديبهشت 1404 - Thursday, May 1, 2025
کارگران، مجاهدان خاموش در صفوف تولید و ترقی کشورکارگروه سلامت مازندران دوباره فعال شد‌میانکاله، قربانی سودجویی یا قهرمان مقاومت؟/ مسیر توسعه مازندران از دل خاک و دریا می‌گذرد، نه دود و فنسروشنگری در مورد نقش تأمین‌کنندگان تسلیحات شیمیایی برای صدام در دستور کار استاکسپو 2025 در ژاپن؛ دروازه‌ای برای آینده۶ تمرین برای تعادل بدندر هر ویزیت از پزشک بپرسیددو خواسته مهم کارگران در هفته کارگراسترداد کلاهبردار ۸۶۰ هزار دلاری به کشوراستقبال از غرفه ایران در نمایشگاه دبیتحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران و چینپرمصرف‌ها نقره داغ می‌شوند۱۱ اردیبهشت، زمان انتخابات شوراهایارانه ۷۵۰ هزار نفر قطع شده استکشف اولین کتیبه دوران ساسانیاینوتکس ۲۰۲۵ آغاز شد/ نوآوری و کارآفرینی در یک نمایشگاه بزرگ جهانیهمسان‌سازی ۹۸ درصد بازنشستگانروند افزایش نسبی دمای هوا در کشوراجتماع ۱۲ هزار نفری «دختران آرمانی»آغاز اعزام زائران حج از ۱۳ اردیبهشت
تاریخ :1404/02/09 7:16 AM
نقش مهاجران افغانستانی در اقتصاد ایران
در دهمین نشست بررسی وضعیت مهاجران در ایران، به نقش نیروی کار مهاجر افغانستانی در اقتصاد ایران و تأثیر مثبت آن بر بازار کار پرداخته شد.
دهمین نشست از سلسله نشست‌های بررسی وضعیت‌شناسی مهاجران افغانستانی در ایران» با موضوع نقش مهاجرین افغانستانی در اقتصاد ایران در خانه اندیشه‌ورزان تهران برگزار شد.

 این نشست که جمعی از نخبگان، دانشجویان و فعالان اقتصادی و اجتماعی ایرانی و افغانستانی برگزار شد،  علی باقری، مدیرکل اشتغال اتباع خارجی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، به عنوان سخنران و جعفر سلطانی، پژوهشگر اقتصادی و دبیر کارگروه اقتصادی انجمن راحل، به عنوان دبیر نشست حضور داشتند.

 باقری در سخنان خود با اشاره به نتایج بررسی‌های وزارت کار درباره وضعیت اشتغال مهاجران، گفت: در ۱۵ استانی که اتباع افغانستانی به طور قانونی حضور دارند، نرخ بیکاری به طور محسوسی کمتر از استان‌هایی است که حضور مهاجران ممنوع است. وی تأکید کرد: نیروی کار مهاجر در اغلب موارد مکمل بازار کار ایران است و جایگزین نیروی کار ایرانی نمی‌شود.

مدیرکل اشتغال اتباع خارجی همچنین با رد فضای مهاجرهراسی در شبکه‌های اجتماعی افزود: در حال حاضر حدود ۲۴ تا ۲۵ میلیون نفر در کشور شاغل و نزدیک به دو میلیون نفر بیکار هستند که از این تعداد، یک میلیون نفر دارای تحصیلات دانشگاهی‌اند و نیروی کار مهاجر افغانستانی به طور عمده رقیب این گروه محسوب نمی‌شود.

در این نشست، فرایند قانونی‌سازی اشتغال مهاجران، موانع موجود در ساختارهای اداری و تعارض‌های حقوقی نیز مورد نقد و بررسی قرار گرفت. این برنامه با پرسش و پاسخ حاضران پایان یافت و مقرر شد ابعاد دیگر موضوع در نشست‌های آینده انجمن راحل پیگیری شود.
نرم‌افزار اندرویدی مودم‌یار - ModemYar
مرکز خیریه نگهداری معلولین ذهنی نوشیروانی بابل
محک، موسسه خیریه حمایت از کودکان مبتلا به سرطان
شرکت دانش بنیان ابررایانه طبرستان abarsoft.ir
محل تبلیغات شما
نظرات شما
+ نظردهید
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به بصیرآنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright © 2025 BasirOnline website.
All rights reserved. Reproduction is permitted by referring to the source.