شنبه 9 اسفند 1404 - Saturday, February 28, 2026
تاریخ :1404/12/09 8:08 AM
رایزنی اضطراری قاهره با واشنگتن
وزیر خارجه مصر در گفت‌و‌گو با فرستاده ویژه آمریکا در خاورمیانه، ضمن حمایت از روند مذاکرات هسته‌ای در ژنو، نسبت به تشدید تنش‌ها در منطقه هشدار داد.

بدر عبدالعاطی، وزیر امور خارجه مصر روز جمعه خواستار ادامه مسیر مذاکره با ایران و پرهیز از تنش‌زایی در منطقه شد.

طبق بیانیه وزارت امور خارجه مصر، این اظهارات در جریان تماس تلفنی او با استیو ویتکاف، فرستاده آمریکا در امور خاورمیانه مطرح شده است. در این بیانیه آمده است که دو طرف درباره تحولات منطقه‌ای، مسائل مشترک و همچنین دور اخیر مذاکرات ایران و آمریکا در خصوص پرونده هسته‌ای گفت‌و‌گو کردند.

روز پنج‌شنبه، شهر ژنو سوئیس میزبان سومین دور مذاکرات هسته‌ای میان ایران و آمریکا با میانجی‌گری عمان بود. دور دوم این مذاکرات در تاریخ ۱۸ فوریه در ژنو برگزار شده بود؛ پیش از آن نیز عمان در ۶ فوریه میزبان دور اول بود. این مذاکرات پس از وقفه‌ای صورت می‌گیرد که در پی حملات رژیم تروریستی اسرائیل و آمریکا به ایران در ژوئن ۲۰۲۵ ایجاد شده بود.

عبدالعاطی در این تماس تلفنی بر «موضع مصر در حمایت از تلاش‌های دیپلماتیک با هدف حل‌وفصل مسائل باقی‌مانده از طریق گفت‌و‌گو» تاکید کرد. او با اشاره به «اهمیت تداوم مسیر مذاکره و اجتناب از درگیری در منطقه»، بر ضرورت حل اختلافات معلق و دستیابی به راهکار‌های میانه‌ای که منافع همه طرف‌ها را تامین کند، پافشاری کرد.

منطقه در حال حاضر تحت تاثیر نگرانی‌ها از احتمال حمله نظامی واشنگتن به ایران در صورت عدم دستیابی به توافق هسته‌ای، شاهد تنش‌های فزاینده است؛ این در حالی است که تل‌آویو خود را برای پاسخ احتمالی ایران آماده می‌کند.
نرم‌افزار اندرویدی مودم‌یار - ModemYar
مرکز خیریه نگهداری معلولین ذهنی نوشیروانی بابل
محک، موسسه خیریه حمایت از کودکان مبتلا به سرطان
شرکت دانش بنیان ابررایانه طبرستان abarsoft.ir
محل تبلیغات شما
نظرات شما
+ نظردهید
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به بصیرآنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright © 2026 BasirOnline website.
All rights reserved. Reproduction is permitted by referring to the source.