پنجشنبه 30 مرداد 1404 - Thursday, August 21, 2025
سلامت مردم قربانی حمایت سیاسی: دکتر باقرزاده پاسخگو باشد!موافقت رهبر انقلاب با سرمایه‌گذاری صندوق توسعه ملی در نیروگاه‌های خورشیدیافزایش دما در شهر‌های شمالیاقتصاد اسرائیل همچنان تحت تاثیر جنگ با ایرانکم فروشی در برق نداشتیمتعامل و مراوده با دیگر کشور‌ها و ملت‌ها رمز اصلی رشد و پیشرفت استحماس با آتش بس موافقت کردتماس تلفنی پوتین و ترامپیک میلیون دلار برای رضایتنامه ۴ ماهه!صفحه نخست روزنامه‌های امروزتهران شنبه تعطیل استتک نرخی شدن ارز در دستور کار استآیا عرضه بنزین سوپر ۵۰ هزار تومانی در بازار خواستار دارد؟سیدشمس‌الدین حسینی؛ نماینده غرب مازندران یا پدرخوانده ساری؟!/ معامله پشت‌پرده یا توافق سیاسی؟چینی‌ها از دولت ترامپ راضی هستند!نبرد نفس‌گیر عموزاد و کیوکاجزئیات نامه ملانیا ترامپ به پوتینفرهنگ آپارتمان‌نشینی؛ از احترام تا حل اختلافبهره‌برداری از قطعه دوم آزاد راه تهران - شمالجاسوس‌افزار جدیدی که شما را تهدید می‌کند
تاریخ :1404/05/28 8:34 AM
تعامل و مراوده با دیگر کشور‌ها و ملت‌ها رمز اصلی رشد و پیشرفت است
رئیس جمهور گفت: اینکه در حصار خودساخته بنشینیم و مرتب از این بگوییم که ما بهترین و پیشرفته‌ترین هستیم، باعث پیشرفت و رشد ما نمی‌شود...
رئیس جمهور گفت: اینکه در حصار خودساخته بنشینیم و مرتب از این بگوییم که ما بهترین و پیشرفته‌ترین هستیم، باعث پیشرفت و رشد ما نمی‌شود.
مسعود پزشکیان عصر امروز دوشنبه (۲۷ مردادماه)، در ادامه برنامه‌های سفر به ارمنستان، در نشستی با ایرانیان مقیم این کشور با بیان اینکه هر قدر به دور خودمان دیوار بکشیم، فقط از قافله تمدن و پیشرفت عقب می‌مانیم، اظهار داشت: واقعه بعثت با همه اهمیت و ارزشی که دارد، مبدا تاریخ اسلام نیست، بلکه این واقعه هجرت است که مبدا تاریخ قرار گرفته است.

رئیس جمهور افزود: در تمام طول تاریخ مردمی توانستند رشد و پیشرفت کنند که حصار دور خود را پاره کرده و به دنبال دستاورد‌های جدید و مبادله توانمندی‌های خود با دیگران باشند. به گواه تاریخ، تمدن‌هایی که نتوانستند به خوبی با دیگران ارتباط و تعامل داشته باشند، عقب مانده و پیشرفت نکردند.

پزشکیان با بیان اینکه این قلب و عقل انسان است که آنچه را چشم می‌بیند تحلیل و فهم می‌کند، تصریح کرد: بینایی واقعی ربطی به برخورداری از چشم سالم ندارد؛ اگر چشم خوب ببیند، اما قلب و عقل انسان سیاه باشد، فهم و تحلیل مفیدی از آن حاصل نخواهد شد.

رئیس جمهور گفت: اینکه در حصار خودساخته بنشینیم و مرتب از این بگوییم که ما بهترین و پیشرفته‌ترین هستیم بگوییم، باعث پیشرفت و رشد ما نمی‌شود، بلکه این مراوده و تعامل با دیگران و تبادل تجربیات، توانمندی‌ها و دستاورد‌ها است که چرخ پیشرفت متقابل را به حرکت در می‌آورد. باید روابط را در وهله اول با همسایگان و کشور‌های نزدیک و در مرحله بعد با همه کشور‌های جهان توسعه داد و در تبادل تجربیات و توانمندی‌ها و دستاورد‌ها با دیگران به دنبال پیشرفت واقعی بود.

پزشکیان پیشرفت‌های چشمگیری علمی در جهان امروز را حاصل انباشت و تبادل تجربیات و توانمندی‌ها و دستاورد‌ها میان ملل و تمدن‌های مختلف دانست و خاطرنشان کرد: شکوفایی علم و دانش در جهان امروز نه حاصل تلاش‌های یک ملت و کشور، بلکه حاصل تعامل مردم و ملت‌های مختلف است.

رئیس جمهور با اشاره به سابقه چند هزار ساله و درهم تنیده روابط میان مردم ایران با مردم کشور‌های همسایه اظهار داشت: باید ارتباطات دوستانه و دیرین با همسایگان را به‌روزآوری کرده و بیش از همیشه رونق بخشیم تا همه از منافع این تعاملات و مراودات بهره‌مند شویم. کره‌ای که ما در آن زندگی می‌کنیم در مقایسه با جهان خلقت بسیار کوچک و عمر ما فرصت کوتاهی است که باید در آن به جای خشم و غارت و کشتار برای یکدیگر شادی و سعادت به ارمغان بیاوریم.

پزشکیان قانع بودن به حق خود و چشم پوشیدن از تجاوز به حقوق دیگران بر پایه انصاف و عدالت را رمز دستیابی به سعادت در دنیا عنوان کرد و افزود: تعامل و ارتباط جهان ما را زیباتر و شادتر می‌کند و ما به همین منظور به کشور‌های همسایه و دیگر کشور‌ها سفر می‌کنیم تا روابط و تعاملات دوستانه را هر چه بیشتر گسترش دهیم.

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه باید در زمینی که خانه همه ماست دعوا و جنگ به راه انداخت، تصریح کرد: اینکه عده‌ای زورگو با تکیه بر برخی دستاورد‌های حاصل از دانش، ابزار‌هایی برای تسلط بر دیگران بسازند و به عنوان مثال اینگونه به مردمی بی‌گناه و بی‌دفاع در غزه و فلسطین ظلم کنند، اوج نامردی و مایه شرمساری است. باید با تلاش جمعی مانع از تداوم این جنایت‌ها شویم.
نرم‌افزار اندرویدی مودم‌یار - ModemYar
مرکز خیریه نگهداری معلولین ذهنی نوشیروانی بابل
محک، موسسه خیریه حمایت از کودکان مبتلا به سرطان
شرکت دانش بنیان ابررایانه طبرستان abarsoft.ir
محل تبلیغات شما
نظرات شما
+ نظردهید
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به بصیرآنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright © 2025 BasirOnline website.
All rights reserved. Reproduction is permitted by referring to the source.