سه شنبه 28 مرداد 1404 - Tuesday, August 19, 2025
سیدشمس‌الدین حسینی؛ نماینده غرب مازندران یا پدرخوانده ساری؟!/ معامله پشت‌پرده یا توافق سیاسی؟چینی‌ها از دولت ترامپ راضی هستند!نبرد نفس‌گیر عموزاد و کیوکاجزئیات نامه ملانیا ترامپ به پوتینفرهنگ آپارتمان‌نشینی؛ از احترام تا حل اختلافبهره‌برداری از قطعه دوم آزاد راه تهران - شمالجاسوس‌افزار جدیدی که شما را تهدید می‌کندتغییر سبد سوخت کشورآمارهای اشتغال وزارت کار ساختگی است؟هم‌سرایی دیپلماتیک در کوران طوفان‌های ژئوپلیتیک؛ تفاهم ایران و عراق در آستانه تحولی نوینعدم پرداخت کارانه‌ و هدیه روز انتقال خون و سوال‌های بی‌پاسخ: دکتر محمدی فیروزجایی پاسخگو باشد!مازندران، سرزمین فرصت های سوخته/ استاندار یا سخنران حاشیه‌ها؟پروانه‌ای برای نورچشمی‌ها؛ تخلفی که ده میلیارد آب خورد!/تخلف فرزند استاندارحمام صادق‌خان؛ آینه ترک فعل در قلب سارینیروهای امنیت خون؛ قربانی بی‌تدبیری و بازی‌های پشت پرده در مازندرانصعود نفسگیر آسمان‌خراش‌های ایرانیترافیک سنگین در جاده چالوس و هرازاعتراف نتانیاهو به شکست فاحش اطلاعاتی اسرائیل در طوفان الاقصیایران بر ضرورت اقدام قاطع بین‌المللی برای مهار امیال فاشیستی رژیم صهیونیستی تاکید کردعراقچی: ایران توجه ویژه‌ای به حفظ ثبات ژئوپلیتیک منطقه و منافع ملی خود دارد
تاریخ :1404/05/26 10:17 AM
بهره‌برداری از قطعه دوم آزاد راه تهران - شمال
رئیس بنیاد مستضعفان گفت: قطعه دوم آزاد راه تهران شمال در نیمه دوم شهریور ماه به بهره‌برداری می‌رسد.

حسین دهقان رئیس بنیاد مستضعفان در حاشیه بازدید از آزادراه تهران_ شمال اظهار داشت: پروژه باند شرقی یکی از پروژه‌های مهم زیرساختی در کشور است که به منظور تسهیل تردد و کاهش زمان سفرها طراحی شده است. این پروژه با چالش‌های متعددی روبرو بوده و از نظر مهندسی، استانداردهای ایمنی و ملاحظات زیست‌محیطی در حال اجراست.

وی ادامه داد: این پروژه شامل ساخت پل‌ها و تونل‌های متعدد است که به دلیل شرایط زمین‌شناسی خاص منطقه باید با دقت و دقت بالا طراحی و اجرا شوند.

او بیان کرد: از سال ۷۵ این پروژه آغاز شده و با فشار بر روی تیم‌های اجرایی تلاش شده است که در کمترین زمان ممکن به بهره‌برداری برسد.

وی در خصوص  سرمایه‌گذاری مشترک این پروژه اظهارداشت: پروژه به صورت مشترک بین دولت و بنیاد مستضعفان در حال اجراست. این مشارکت به تأمین منابع مالی و پیشبرد پروژه کمک می‌کند.

دهقان در خصوص تأمین منابع مالی این پروژه گفت: اگرچه بودجه‌ای مشخص برای پروژه تعیین شده، اما با توجه به پیچیدگی‌های فنی و اجرایی ممکن است هزینه‌ها افزایش یابد.

رئیس بنیاد مستضعفان در خصوص پل‌ها و تونل‌ها این پروژه گفت: طراحی و اجرای این سازه‌ها نیازمند رعایت استانداردهای بالا و مدیریت دقیق است. به عنوان مثال، هر پل باید از نظر ابعاد و مواد مورد استفاده، به‌گونه‌ای طراحی شود که هم ایمنی را تأمین کند و هم از زیبایی ظاهری برخوردار باشد.

دهقان توضیح داد: اطلاعات کمی از وضعیت زمین‌شناسی منطقه موجود است  بنابراین هر لحظه ممکن است مشکلات جدیدی به وجود آید.

وی در خصوص ملاحظات زیست‌محیطی این پروژه هم گفت: پروژه باید با رعایت ملاحظات زیست‌محیطی پیش برود تا آسیبی به اکوسیستم منطقه وارد نشود. این شامل حفاظت از جنگل‌ها و زیستگاه‌های حیات وحش است.
نرم‌افزار اندرویدی مودم‌یار - ModemYar
مرکز خیریه نگهداری معلولین ذهنی نوشیروانی بابل
محک، موسسه خیریه حمایت از کودکان مبتلا به سرطان
شرکت دانش بنیان ابررایانه طبرستان abarsoft.ir
محل تبلیغات شما
نظرات شما
+ نظردهید
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به بصیرآنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright © 2025 BasirOnline website.
All rights reserved. Reproduction is permitted by referring to the source.