سه شنبه 21 مهر 1405 - Tuesday, October 13, 2026
جرم شیخ حمید یک جمله بودسقوط دیپلماسی در پای آکروپولیس/ آقای روبیو، وقتی هرودوت نخوانده‌اید، تاریخ نبافید!نقش مدیریت کسب‌وکار در تحول اقتصادی«مناطق سبز» ایران متولد شدندبهترین میان وعده برای کاهش کلسترولاخطار فدراسیون فوتبال به استقلالناتو در تدارک سناریوی ساعت صفر با روسیه؟آغاز پروژه واگذاری ۵۰ هزار مسکن به محرومانتوقف تراکتور مقابل الشمال قطرانگلیس سفیر ایران را احضار کردعقب‌نشینی ناوهای آمریکایی از مرزهای ایرانپزشکیان: حل مشکلات مردم نباید گرفتار محدودیت‌های اداری شودوزارت خارجه استفاده از ظرفیت‌های دیپلماسی را برای تأمین منافع ملی دنبال می‌کندیورش ماموران فدرال به خانه یک نمایندهایران هم برای دیپلماسی و هم برای دفاع از کشور آماده استپیروزی سخت استقلال در قطرحمله عربستان علیه یمناتهام‌زنی نخست‌وزیر انگلیس به ایران درباره پرونده پایگاه فرفوردصفحه نخست روزنامه‌های امروزتوافق پایدار برای بازگشایی تنگه هرمز در اوایل ۲۰۲۷ محتمل است
تاریخ :1405/07/21 8:02 AM
ایران هم برای دیپلماسی و هم برای دفاع از کشور آماده است
معاون وزیر امور خارجه ایران اعلام کرد پاسخ ایران به ملاحظات آمریکا درباره پیشنهاد طرح آتش‌بس هفت‌روزه همچنان در دست بررسی است...
معاون وزیر امور خارجه ایران اعلام کرد پاسخ ایران به ملاحظات آمریکا درباره پیشنهاد طرح آتش‌بس هفت‌روزه همچنان در دست بررسی است.

«کاظم غریب‌آبادی» گفت ایران همچنان از مسیر دیپلماسی استقبال می‌کند، اما مطالبات مطرح‌شده در مذاکرات باید واقع‌بینانه باشد.

وی تأکید کرد آمادگی ایران برای دفاع از کشور و ورود به جنگ، کمتر از آمادگی این کشور برای مذاکره نیست.

معاون وزیر خارجه ایران با اشاره به بررسی دیدگاه‌های آمریکا درباره پیشنهادی که تهران در نیویورک مطرح کرده است، گفت ایران در حال نهایی‌کردن پاسخ خود است و پس از تکمیل رایزنی‌ها، موضع نهایی را از طریق میانجی‌ها منتقل خواهد کرد.

وی که با شبکه تلویزیونی «العربی» گفت‌و‌گو می‌کرد، ادامه مشارکت ایران در گفت‌و‌گو‌ها را نشانه انعطاف‌پذیری تهران و پایبندی این کشور به راهکار دیپلماتیک دانست و از آمریکا خواست به تعهدات خود بازگردد.

غریب‌آبادی تصریح کرد: واشنگتن تعهداتش در چارچوب تفاهم‌نامه اسلام‌آباد را نقض کرده است و آمریکا باید برای جبران این اقدام گام برداردایران هیچ‌یک از تعهدات خود را نقض نکرده و در شرایطی که تهران معتقد است آمریکا به‌طور کامل به تعهداتش پایبند نبوده، نمی‌توان انتظار انعطاف‌پذیری بیشتر از ایران داشت.

در همین زمینه، «امیر جابر» خبرنگار شبکه العربی در تهران گزارش داد غریب‌آبادی در این گفت‌و‌گو موضع رسمی ایران درباره مذاکرات با آمریکا، تحولات تنگه هرمز و روابط با کشور‌های منطقه را تشریح کرده است.

به گفته این خبرنگار، غریب آبادی در این گفت‌و‌گو بر آمادگی تهران برای مذاکره درباره برنامه هسته‌ای تأکید کرده، اما هرگونه انعطاف بیشتر را پیش از بازگشت به میز مذاکرات بعید دانسته است. همچنین تبادل پیام میان تهران و واشنگتن از طریق میانجی‌ها ادامه دارد، هرچند موضع آمریکا درباره برخی شروط ایران همچنان روشن نیست.

خبرنگار شبکه العربی در ادامه افزود: غریب‌آبادی با اشاره به گزینه‌های نظامی ایران هشدار داده است که در صورت حمله آمریکا یا اسرائیل، تهران سناریو‌های مختلفی در اختیار دارد و ممکن است جبهه‌های جدیدی در منطقه گشوده شود.
نرم‌افزار اندرویدی مودم‌یار - ModemYar
مرکز خیریه نگهداری معلولین ذهنی نوشیروانی بابل
محک، موسسه خیریه حمایت از کودکان مبتلا به سرطان
شرکت دانش بنیان ابررایانه طبرستان abarsoft.ir
محل تبلیغات شما
نظرات شما
+ نظردهید
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به بصیرآنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright © 2026 BasirOnline website.
All rights reserved. Reproduction is permitted by referring to the source.